Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jóbarátok-sztár lehet Katy Perry gyermekének keresztanyja

Jóbarátok-sztár lehet Katy Perry gyermekének keresztanyja

Színes

Jóbarátok-sztár lehet Katy Perry gyermekének keresztanyja

Színes

Toronicza Péter 08:38

Katy Perry és Orlando Bloom megtalálták a megfelelő keresztszülőt.

Már nem kell sok idő, és megszületik Katy Perry és Orlando Bloom első gyermeke. Az énekesnőnek ez lesz az első babája, a színésznek azonban van már egy kisfia az előző házasságából. Viszont azt tegyük hozzá, hogy Bloomot most kislánnyal fogja megáldani a sors.

Az énekesnő és Orlando Bloom 2016 óta alkotnak egy párt, és nagyon jól kijönnek még mindig egymással, ezért is döntöttek anno a családalapítás mellett.

Persze annak is el kell dőlnie, hogy kik legyenek a gyermek keresztszülei. A keresztanyuka szerepe már ki van nézve, mivel Jennifer Anistont szeretné a páros.

A Jóbarátok sztárja amúgy is jóban van Perryvel, aki sokat segített neki a terhessége alatt. Jennifer rengeteget beszélgetett Katyvel, és tartotta benne a lelket. Ha felkérik keresztszülőnek, valószínűleg nem fog visszautasítani egy ilyen ajánlatot.

Anstonnak már van tapasztalata ebben, mivel a másik Jóbarátok-sztár, Courteney Cox lányának is ő a keresztanyja. Cox lánya persze már érett tini, mivel 16 éves. Valószínűleg Jennifernek lesz újra kedve babázni.

Lassan el kell dőlnie, mivel Katy Perry pocakja egyre nagyobb.

Borítókép: GETTY IMAGES / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP