Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az ananászevéstől jobb lesz a hüvely illata és íze is?

Az ananászevéstől jobb lesz a hüvely illata és íze is?

Színes

Az ananászevéstől jobb lesz a hüvely illata és íze is?

Színes

CST 04:40

Időnként felüt a fejét a neten egy pletyka, miszerint az ananászfogyasztással azt a hatást váthatják ki a nők, hogy jobb lesz a hüvelyük illata és íze is. Van erre bizonyíték?

Az egész felvetés abból a népi bölcsességből ered, miszerint

az vagy, amit megeszel.

Sokan pedig ezt véresen komolan veszik, a Reddit-en pedig elindult egy végtelen hosszúságú thread, ahol a hozzászólók végtelen mennyiségű kommentben szóltak bele a vitába.

A Metro bulvárlap a témát feszegetve utánament az egész ügynek, és megszólaltattak egy nőgyógyászt is. Dr Shazia Malik pedig a megkeresésre elmondta, hogy tudományos bizonyíték nem áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy az ananász fogyasztásának fokozása a hüvely illatán és ízén is megmutatkozna. A szakember ugyanakkor arra is figyelmeztetett, hogy a túlzott cukorbevitel (a túlzott gyümölcsfogyasztás révén is) hozzájárulhat a hüvelygomba kialakulásához.

A szexgasztronómia nagy tudói azonban továbbra is állítják, hogy a magas gyümölcstartalmú gyümölcsök, így az ananász mellett a banán, a mangó és a papaya is jó hatással van a nők hüvelyének illatára és persze ízére is.

Borítókép: Pixabay.com