promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ananászevéstől jobb lesz a hüvely illata és íze is?
Borítókép:  Pixabay.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Időnként felüt a fejét a neten egy pletyka, miszerint az ananászfogyasztással azt a hatást váthatják ki a nők, hogy jobb lesz a hüvelyük illata és íze is. Van erre bizonyíték?

Az egész felvetés abból a népi bölcsességből ered, miszerint

az vagy, amit megeszel.

Sokan pedig ezt véresen komolan veszik, a Reddit-en pedig elindult egy végtelen hosszúságú thread, ahol a hozzászólók végtelen mennyiségű kommentben szóltak bele a vitába.

A Metro bulvárlap a témát feszegetve utánament az egész ügynek, és megszólaltattak egy nőgyógyászt is. Dr Shazia Malik pedig a megkeresésre elmondta, hogy tudományos bizonyíték nem áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy az ananász fogyasztásának fokozása a hüvely illatán és ízén is megmutatkozna. A szakember ugyanakkor arra is figyelmeztetett, hogy a túlzott cukorbevitel (a túlzott gyümölcsfogyasztás révén is) hozzájárulhat a hüvelygomba kialakulásához.

A szexgasztronómia nagy tudói azonban továbbra is állítják, hogy a magas gyümölcstartalmú gyümölcsök, így az ananász mellett a banán, a mangó és a papaya is jó hatással van a nők hüvelyének illatára és persze ízére is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás