Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A rendőrség nem viccel, hiperszuper Forma-1-es autóval üldözik a tetteseket

A rendőrség nem viccel, hiperszuper Forma-1-es autóval üldözik a tetteseket

Színes

A rendőrség nem viccel, hiperszuper Forma-1-es autóval üldözik a tetteseket

Színes

CST 09:09

A világ legvadabb járgányai, melyeknek a puszta jelenlététől is borsódzik a bűnre hajlók háta.

A Japán Nemzeti Rendőri Erő egy Nissan GTR-t sportautóval erősíti csapatát. Íme a Nissan Skyline GTR, a japán rendőrség egyik büszkesége.

Olaszország komolyan veszi a rendvédelmet, hát még Velence. Az ember jobban teszi, ha kétszer is meggondolja, hogy betartja-e azokat a fránya sebességkorlátozásokat.

Kizárt, hogy bárki  olajra lépjen Velence kanyargós útjain egy Lamborghini LP560 szériájú kerekeken gördülő acélparipa elől. 

A  Lamborghini LP560 maga a megtestesült zabolátlan gyorsaság. Csupán megjelenése révén félelemben tartja az olasz rosszfiúkat. Az ékszerként tündöklő csodaautót a rendőrség ajándékba kapta a gyártótól.

A Dél-afrikai Köztársaság rendőri erejének is egy Lamborghini a szimbóluma. Johannesburg Afrika egyetlen, hivatalosan is elismert világvárosa és megannyi dél-afrikai milliomos otthona. Így a bűnözés melegágya is.

Az Egyesült Királyság rendőrségének a csatasorba állítható négykerekűek listáján olyan autók szerepelnek, mint a McLaren 12C.

A német rendõrség a világ egyik legjobban képzett rendőrsége. A legkorszerűbb és legkifinomultabb technológiát a különlegesnek számító luxusautó, a Brabus CLS képviseli.

Végül, de nem utolsó sorban nem feledkeztünk meg a világ legkülönlegesebb rendőrautójáról sem, ami nem más mint az Angliában található somerseti rendőrség kötelékében munkálkodó Ariel Atom Formula 1-es autó nem hétköznapi formatervezésével.

Borítókép: Carhoots.com