Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vasvári Vivien vadító dekoltázst és hihetetlen alakot villantott – képek

Vasvári Vivien vadító dekoltázst és hihetetlen alakot villantott – képek

Színes

Vasvári Vivien vadító dekoltázst és hihetetlen alakot villantott – képek

Színes

Baranyecz János 04:40

Úgy néz ki, hogy a Feleségek luxuskivitelben szépsége, Vasvári Vivien éppen Spanyolországban pihen, és ezt elképesztően szexi képekkel bizonyítja.

Az egykori atléta, Vasvári Vivien 2017-ben robbant be a köztudatba a Viasat 3 Feleségek luxuskivitelben című sikerműsorával, onnantól kezdve pedig nem volt megállás, hiszen rengeteg rajongója lett a gyönyörű üzletasszonynak. Ez pedig nem véletlen, hiszen azóta is olyan csábító fotókat rak ki magáról, hogy az ember elgondolkodik rajta, vajon álom, vagy valóság, amit lát.

Vasvári Vivien úgy gondolta, hogy ideje kihasználni egy kicsit a remek időt, ezért kiruccant Spanyolországba, és ott piheni ki az utóbbi időszak fáradalmait – ennek pedig nagyon örülhetnek a követői, hiszen Vivi újabb képekkel demonstrálta tökéletes testét.

Tényleg fantasztikus formában van a híresség, és még nem derült ki, hogy mi a titka. Így tovább folynak a találgatások, és valószínűleg jelenleg is tudósok tömkelege vizsgálja bőszen a napokban kirakott kontenteket, hátha rájönnek, voltaképpen minek is köszönhető, hogy ennyire dögös Vasvári Vivien.

Itt lehet megnézni két figyelemfelkeltő, új fotót róla nyaralás közben:

Borítókép: Vasvári Vivien / blikk.hu (Zsolnai Péter)