promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyíkfejet találtak a népszerű áruházlánc paradicsomszószában – kép
Borítókép:  Illusztráció / Photo by Bekky Bekks on Unsplash
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen meglepetés ért egy vegán nőt, aki csupán bolognai spagettit akart csinálni a családnak, de helyette egy hüllő maradványait lelte a paradicsomszószban.

Valószínűleg senki sem szeretett volna az Egyesült Királyságban élő, műkörmösként dolgozó Polly Wheaton helyében lenni, mikor étkezés végéhez közeledve felismerte, hogy mi van a tányérjában. A 24 írja, hogy a fiatal édesanya vegán bolognai spagettit akart csinálni 20 éves lányainak, ezért elment a Lidl egyik angol üzletébe, és megvette a hozzávalókat. Később kiderült, hogy a paradicsomszószban volt egy kellemetlen meglepetés is.

Elkészítette a fogást, majd az utolsó falatoknál vette észre, hogy valami furcsa dolog is az ételbe került, ami nem más, mint egy gyíkfej – vagy legalábbis egy hüllő valamelyik része, de egyik sem jó, főleg nem egy vegán étrendet követő embernek.

Természetesen nagyon kiakadt, szólt is az áruházláncnak, akik bocsánatot kértek, és vizsgálatot indítottak az ügyben. Pollynak ez nem elég, hiszen egyenesen sokkolta őt és a családját is a traumatikus élmény, főleg a koronavírus-járvány idején, amikor szintén egy nem hétköznapi állat elfogyasztásából indultak a gondok. Az édesanya ezek után kijelentette, hogy többé nem vásárol a Lidl üzleteiben.

Itt lehet megtekinteni az ételben talált állati maradványt, de csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás