Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Te szeretnél lenni Magyarország Szépe? Akkor jelentkezz!

Te szeretnél lenni Magyarország Szépe? Akkor jelentkezz!

Színes

Te szeretnél lenni Magyarország Szépe? Akkor jelentkezz!

Színes

TK 17:17

Elindult a jelentkezés a Magyarország Szépe versenyre, amelynek magyarországi döntőjét idén is a Duna Televízió és a Duna World csatorna közvetíti élőben.

A távirati irodához elküldött tájékoztató szerint a szervezők az aktuális járványügyi szabályozások betartásával, több óvintézkedéssel biztosítják a jelentkezők egészségének biztonságát.

Jelentkezni a www.magyarorszagszepe.hu oldalon lehet.

A válogatón az előzsűri által legszebbnek ítélt 20 lány kap lehetőséget, hogy egy kéthetes táborban felkészüljön a megmérettetésre. Közülük tizenhatan szerepelhetnek majd a Duna Televízió nagyszabású, élő showműsorában, amelyből kiderül, idén ki lesz az ország legszebbje.

A győztes Magyarországot képviseli a Miss World nemzetközi döntőjén, emellett nagyértékű tárgynyereményekkel és reklámszerződésekkel is gazdagodik.

A versennyel kapcsolatos további részleteket a Magyarország Szépe közösségi média oldalain érhetők el.

Miss World Hungary 2020 – Magyarország Szépe A MAGYARORSZÁG SZÉPE 2014 KIRÁLYNŐJE, A MISS WORLD 2014 ELSŐ UDVARHÖLGYE, KULCSÁR EDINA ÜZENT NEKTEK! „Ma, 2020. július 10-én, pénteken 16 órakor megkezdődik a regisztráció!” Jelentkezz a Magyarország Szépe versenyre és Légy Te a Miss World Hungary 2020 királynője! A jelentkezés feltételeit a verseny honlapján, a regisztrációs adatlapon találod meg. A versennyel kapcsolatos további részleteket és tudnivalókért kövesd a közösségi oldalainkat, ahol egyébként további hasznos tanácsokat is kaphatsz majd a felkészüléshez a verseny zsűritagjaitól és korábbi versenyzőinktől. REGISZTRÁCIÓ: www.magyarorszagszepe.hu Facebook: https://www.facebook.com/magyarorszagszepe/ Instagram: https://www.instagram.com/missworldhungary/ #magyarorszagszepe #missworldhungary #missworld2020 #magyarorszagszepe2020 #missworldhungary2020 #jubileum #jelentkezz #jelentkezz #regisztracio

A post shared by Magyarország Szépe (@missworldhungary) on

Borítókép: Magyarország Szépe 2019 királynője, Nagypál Krisztina. Forrás: Instagram.