Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Emily Ratajkowski démoni pózokban büszkélkedik hatalmas melleivel – képek

Emily Ratajkowski démoni pózokban büszkélkedik hatalmas melleivel – képek

Színes

Emily Ratajkowski démoni pózokban büszkélkedik hatalmas melleivel – képek

Színes

Baranyecz János 07:07

Természetesen bármit is csinál Emily Ratajkowski, emberek milliói fogják csorgatni a nyálukat, még akkor is, ha éppenséggel rettenetesen kényelmetlennek tűnő pózokba vágja magát.

A 29 éves Emily Ratajkowski szinte szupererővel rendelkezik, ugyanis nagyon kevesen vannak a világon, akik ne találnák őt legalább egy minimális szinten vonzónak. A fiatal modell olyan adottságokkal bír, hogy bárkit az ujja köré tud csavarni, és ezt valószínűleg pontosan tudja, ugyanis rendre olyan képeket rak ki magáról, amik eléggé megvadítja a rajongókat.

A világsztár komoly dologra szánta el magát, ugyanis előző hónapban egy teljesen új, szőke frizurával lepte meg követőit, és kiderült, hogy ő még világos hajjal is könnyedén képes hódítani.

Azóta természetesen bőszen posztolja magáról a szexi, csábító fotókat, most viszont egy olyan sorozattal rukkolt elő, amin igaz, hogy még mindig nagyon dögös, de felmerülhet a kérdés, hogy vajon hogy bírja ezekben a már szinte démoninak nevezhető pozíciókban, amik biztos, hogy egyáltalán nem kényelmesek.

Mondjuk, a szakmájában egy igazi profinak számít Emily Ratajkowski, szóval valószínűleg meg sem kottyan neki pár nyakatekert póz, ami nem csupán a férjének nagyon jó hír, de nekünk is, hiszen például ilyen figyelemfelkeltő, dekoltázst villantó képeket eredményez:

Borítókép: Emily Ratajkowski / Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP