Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiss Ramóna közel állt a váláshoz – kiderült, hogy miért

Kiss Ramóna közel állt a váláshoz – kiderült, hogy miért

Színes

Kiss Ramóna közel állt a váláshoz – kiderült, hogy miért

Színes

Baranyecz János 13:03

A Barátok közt egykori sztárja, Kiss Ramóna komoly dolgot árult el, hiszen kiderült, hogy az utóbbi időben kemény megpróbáltatások érték a kapcsolatát.

Az RTL Klubon futó Reggeli műsorvezetője, Kiss Ramóna főleg a Barátok közt című sorozatnak köszönheti ismertségét, de azóta hosszú utat tett meg, és rengeteg helyen láthattuk őt, többek között a tavalyi Kölcsönlakás mozifilmben is szerepelt. A szakmai sikerek mellett a boldog családi életet is élvezi, hiszen 2019 januárjában megszületett Lékai Mátéval közös gyermeke, Noé.

A koronavírus-járvány miatt rengeteg pár töltött kényszerből több időt egymással a karanténban, a hirtelen változás pedig nagyon sok ember kapcsolatának ártott. A Blikk most a HOT! Magazin interjúja alapján arról ír, hogy sajnos Kiss Ramónánál is hasonló volt a helyzet, és akár szomorú vége is lehetett volna a történetnek.

„Azt beszéltük egy idő után, hogyan fogjuk megúszni a válást! Hívtam is a barátnőimet, hogy ki hogy van, mert nem tudtam eldönteni, hogy tényleg kezd-e tönkremenni a kapcsolatunk, valami baj van-e vagy mindenkinél ez a helyzet. Megnyugtattak, hogy vagy egy veszekedés közben találtam őket, vagy már négy napja nem beszéltek a pasijukkal. De a végeredmény az lett, hogy mostanra, ahogy visszamentünk dolgozni, olyan SMS-ezések vannak a férjem és köztem, mint amikor még csak fél éve voltunk együtt. [...] Megvívtunk egy harcot, de nem azért, mert nem szerettük egymást, hanem mert hirtelen megszűnt a régi rendszer az életünkben”

– mesélte Kiss Ramóna.

Ezek alapján pedig minden rendben, amit az is bizonyít, hogy a gyönyörű híresség a csók világnapján ezt a romantikus fotót rakta ki férjével:

Borítókép: Kiss Ramóna / via nepszava.hu