Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kim Kardashian úgy kidobta a melleit, hogy fel sem tűnik az új haja – kép

Kim Kardashian úgy kidobta a melleit, hogy fel sem tűnik az új haja – kép

Színes

Kim Kardashian úgy kidobta a melleit, hogy fel sem tűnik az új haja – kép

Színes

Baranyecz János 21:42

Úgy látszik, hogy Kim Kardashian egy ideje megunta a szokásos hajszínét, és valami egészen különlegesre váltott, miközben akkora dekoltázst villantott, hogy az egyszerűen elképesztő.

A hírek szerint Kim Kardashian követte férjét a milliárdosok fényűző világába, miután eladta szépségápolási cégének egy jelentős részét. Biztos, hogy ez rengeteg változást jelent az életében, ami most a külsőjén is megfigyelhető, hiszen az alapból sötét hajjal rendelkező híresség hirtelen fogta magát, és vörösre festette frizuráját, amivel rendesen meg is lepte a követőit.

Kim Kardashian szokatlan hajszíne csupán pár napja lett közkincs, de máris elgondolkodott azon, hogy visszavált a régire, mivel nagyon úgy néz ki, hogy nem tud annyira azonosulni vele, mint gondolta. Ettől függetlenül még adott magának egy kis időt, és lövi magáról a szexi szelfiket, hátha attól majd megjön a kedve.

Most például segítségül hívta hatalmas melleit, és brutális dekoltázst villantva pózolt, ez pedig egy remek taktikai lépés volt, hiszen csak sokadik próbálkozásra látjuk meg a fotón Kim Kardashian élénken izzó haját.

A szexvideójával elhíresült sztár majd eldönti, hogy végül milyen hajszín mellett dönt, de az biztos, hogy az ehhez hasonló képekkel csak feltüzeli a rajongókat:

Borítókép: Kim Kardashian / Chris Delmas / AFP