promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kim Kardashian úgy kidobta a melleit, hogy fel sem tűnik az új haja – kép
Borítókép:  Kim Kardashian / Chris Delmas / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy Kim Kardashian egy ideje megunta a szokásos hajszínét, és valami egészen különlegesre váltott, miközben akkora dekoltázst villantott, hogy az egyszerűen elképesztő.

A hírek szerint Kim Kardashian követte férjét a milliárdosok fényűző világába, miután eladta szépségápolási cégének egy jelentős részét. Biztos, hogy ez rengeteg változást jelent az életében, ami most a külsőjén is megfigyelhető, hiszen az alapból sötét hajjal rendelkező híresség hirtelen fogta magát, és vörösre festette frizuráját, amivel rendesen meg is lepte a követőit.

Kim Kardashian szokatlan hajszíne csupán pár napja lett közkincs, de máris elgondolkodott azon, hogy visszavált a régire, mivel nagyon úgy néz ki, hogy nem tud annyira azonosulni vele, mint gondolta. Ettől függetlenül még adott magának egy kis időt, és lövi magáról a szexi szelfiket, hátha attól majd megjön a kedve.

Most például segítségül hívta hatalmas melleit, és brutális dekoltázst villantva pózolt, ez pedig egy remek taktikai lépés volt, hiszen csak sokadik próbálkozásra látjuk meg a fotón Kim Kardashian élénken izzó haját.

A szexvideójával elhíresült sztár majd eldönti, hogy végül milyen hajszín mellett dönt, de az biztos, hogy az ehhez hasonló képekkel csak feltüzeli a rajongókat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás