Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Anyaszült meztelenül metrózott Naomi Campbell – képek

Anyaszült meztelenül metrózott Naomi Campbell – képek

Színes

Anyaszült meztelenül metrózott Naomi Campbell – képek

Színes

Baranyecz János 07:07

A világ egyik legszebb nőjének tartott Naomi Campbell eléggé meglepte a rajongóit, hiszen olyan fotókat rakott ki magáról, amiken pucéran élvezi a tömegközlekedést.

Az idén 50 éves Naomi Campbell volt az egyik első olyan modell, akinek sikerült a világhír elérése, hiszen ő aztán tényleg szinte mindenhol szerepelt, és a szakma igazi legendájának számít. A híresség még jelenleg is elég aktív, legalábbis a most kiposztolt kis szösszenetei alapján nagyon úgy tűnik, hogy egyáltalán nem veszett ki belőle a kalandvágy.

Naomi Campbell fogta magát, meg persze egy Pierpaolo Piccioli által tervezett drága táskáját, és konkrétan teljesen meztelenül szállt fel a New York-i metró szerelvényére.

Lehet, hogy csupán a kiegészítőt akarta népszerűsíteni ezzel, de az biztos, hogy nem sok figyelem szegeződött a termékre, hiszen az anyaszült meztelen világsztár nem hétköznapi látványt nyújtott. Így nem csupán azt bizonyította be, hogy ő még mindig a szakma egyik legjobbja, de arra is felhívta a figyelmet, hogy az életkor csak egy szám, és a divat nem csupán a fiatalok játéka.

Itt lehet megtekinteni Naomi Campbell pucér, metrózós fotóit:

Borítókép: Naomi Campbell / Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP