promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Árpa Attila keményen beszólt Lilunak
Borítókép:  Árpa Attila / blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon kiakadt Árpa Attila, hogy Lilu összefüggést talált a gyerekeikkel interneten büszkélkedű szülők, és a pedofilok között, ezért rendesen nekiment a műsorvezetőnek.

Lilu múlt héten felkavarta az állóvizet pár kommentjével, hiszen eléggé elgondolkodtatta őt a Kaleta Gábor-ügy, ezért úgy tűnt, hogy egyenesen kérdőre vonja azokat a szülőket, akik képeket raknak ki gyermekeikről a világhálóra, hiszen ezzel kedveznek a pedofilok számára. Sokan nem értettek egyet ezzel az összefüggéssel, és most kiderült, hogy Árpa Attila sem osztja a műsorvezető véleményét.

A Bors írja, hogy Árpa Attila vasárnap kirakott egy listát, amiben felsorolja, hogy mik voltak számára azok az idegesítő dolgok hétvégén, amikre csak csóválni tudta a fejét:

  • Ma rekordot döntött a Covid-ban megbetegedettek száma világszerte.
  • A tihanyi luxusstrand belépő ára 5000 forint per fő (viszont 3 év alatt ingyenes...). Focizni és saját üdítőt bevinni tilos.
  • Kanye West indul az amerikai elnökválasztáson.
  • Lilu összefüggést talál gyerekükről Facebookon képeket posztoló szülők és a Kaleta-féle pedofilok közt.
  • Kiderült, hogy kamaszlányom kedvenc dala jelenleg a „S.L.U.T.”.

Ekkor valaki a Lilus pontja miatt kérdőre vonta az Argo rendezőjét, és azzal vádolta meg, hogy nem olvasta el elég figyelmesen az egykori VIVA-tévés kiírását, így hibás a véleménye. Árpa Attila pedig meglepő módon válaszolt neki, ráadásul azzal a lendülettel rendesen be is szólt Lilunak:

„Megtettem. Véleményem szerint nagyon ostoba megnyilvánulás.”

Tény, hogy Lilu megjegyzése tényleg elég erős és megosztó, de talán Árpa Attila is messzire ment azzal, hogy egyenesen ostobának nevezte a dolgot. Természetesen bizonyos szinten mindkettőnek igaza van, és az olvasó is nehezen tudja eldönteni, hogy ebben a balhéban végül is kinek „szurkoljon”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás