promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy Mező Misi miért rejtegeti a világ elől feleségét
Borítókép:  Mező Misi / TV2 (via blikk.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi mindig is nagy becsben tartotta magánéletét, most pedig elárulta, hogy miért nem mutatja meg mindenkinek a szerelmét.

Mező Misi hangja már az egész országot bejárta, hiszen a Magna Cum Laude együttesnek olyan slágereket köszönhetünk, mint például a „Pálinka Dal”, „Vidéki sanzon” vagy a „Köszönet”. A népszerű énekes már rengeteg helyen szerepelt, viszont akármennyire is kedveli őt a közönség, elég keveset tudunk róla, és most kiderült, hogy ez nem véletlen.

A Bors készített egy interjút Mező Misivel, amiből kiderült, hogy ő nem egy olyan ember, aki a világ szeme láttára akar létezni, pedig nagyon sok híresség teszi pontosan ezt, és szinte nincs olyan pillanat, hogy a rajongók ne tudnák, éppen mit csinálnak. A Magna Cum Laude énekese viszont jobban szeretné inkább megóvni magánéletét, és most azt is elárulta, hogy például sosem fogja megmutatni a feleségét.

„Ez egy döntés volt, amihez amíg világ a világ, tartom magam. Féltem és óvom a nyugodt kis életüket, és nincs az a pénz, amiért kizökkenteném őket ebből. Mi nem engedjük be a fél világot a nappalinkba, ahogy azt sokan teszik, akár nap mint nap. Tudom, könnyű elcsábulni, sőt nyomasztani is tudják az embert a média világában, de tudni kell nemet mondani. Én tudok”

– mesélte Mező Misi, aki valószínűleg tökéletesen elégedett a döntésével, hiszen az utóbbi évek tapasztalatai pontosan azt mutatják, hogy sokat árthat egy kapcsolatnak, ha a nyilvánosság szeme láttára élnek benne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás