promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra apa lett a 89 éves Bernie Ecclestone
Borítókép:  Bernie Ecclestone és Fabiana Flosi / ANDREJ ISAKOVIC / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megszületett az egykori Forma-1-es mogul, Bernie Ecclestone negyedik gyermeke, a hatalmas örömöt pedig a folyamatos támadások sem tudják elrontani.

A nagyjából 3,2 milliárd dolláros – vagyis körülbelül 1000 milliárd forintos – vagyonnal rendelkező üzletember, a 89 esztendős Bernie Ecclestone volt 2017-ig a Forma-1 élén, az utóbbi időben viszont hatalmas botrány alakult ki körülötte, ugyanis a rasszistának titulált kommentjei miatt még az autósport jelenlegi vezetői is elhatárolódtak tőle. Akármennyire is kellemetlen a helyzet, azért mégis van miért örülnie most a milliárdosnak.

A Blikk írja, hogy Bernie Ecclestone 45 évvel fiatalabb felesége, Fabiana életet adott az első közös gyermeküknek, Ace-nek.

Természetesen nagyon boldogok, ráadásul a szülés mindössze 25 percig tartott, amiért Fabiana Flosi hálát is adott Istennek. Szerencsére ő, és a baba is jól vannak, az apuka pedig elárulta, hogy egyáltalán nem zavarják a negatív kommentek, és az sem okoz neki problémát, hogy ilyen idősen kell majd kicserélnie az újszülött kisfia pelenkáját.

Jelenleg csupán azzal foglalkozik Bernie Ecclestone, hogy Ace egészséges legyen, de a feleség azért elárulta, hogy reméli, soha, semmi köze nem lesz a gyermekének a Forma-1-hez.

Az üzletembernek amúgy ezelőtt született már három lánya, Deborah, Tamara és Petra, de Ace az első fiú a családban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás