promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas dekoltázst villantott a bikinis Kiszel Tünde – kép
Borítókép:  Kiszel Tünde / blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A naptárdíva, Kiszel Tünde is kiélvezi a nyári forróságot, amit pár szexi, fürdőruhás képpel örökített meg a Balaton környékén.

Sokan vártuk már a jó időt, hiszen végre enyhítettek a koronavírus-járvány miatti megszorításokon, és akár már a Balatonon is süttethetjük a testünket. Úgy néz ki, hogy Kiszel Tünde is pontosan erre vágyott, hiszen fogta magát, Bella nevű kutyusát, Donatellát és a családját, majd szépen elment a balcsi környékére, többek között Zamárdira és Hévízre is egy kicsit megmártózni.

Kiszel Tünde ráadásul nem hazudtolta meg önmagát, ugyanis természetesen kirakott pár bikinis fotót is, ezzel pedig rendesen feltüzelte a rajongóit, hiszen olyan dekoltázst villantott rajtuk, hogy valószínűleg páran még a légkondi ellenére is elkezdtek izzadni.

A híresség próbálja remek formában tartani magát, mivel a naptáraiban muszáj megmutatnia, hogy még mindig csábító, és a kiposztolt képek alapján ezzel nincs is gond, mivel a követők annyi szívecskét és csókos szmájlit raktak ki mellé, hogy mára jó eséllyel kifogyott belőlük az egész internet.

Itt lehet megtekinteni Kiszel Tünde szexi fürdőruhás fotóit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás