Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

David Beckham megválik a szíve csücskétől, ami 15 évig vele volt

David Beckham megválik a szíve csücskétől, ami 15 évig vele volt

Színes

David Beckham megválik a szíve csücskétől, ami 15 évig vele volt

Színes

Toronicza Péter - 2020.07.02. 18:48

Az egykori sztárfocista hosszú évek után búcsúzik szeretett Aston Martinjától.

Olyan ez, mint egy hosszú házasság, de valami nem működött a végén. Pedig egy kocsihoz nagyon hozzá tud nőni egy férfi szíve, de David Beckham mégis úgy döntött, eladja a kedvenc autóját, az 1987-es piros Aston Martin AMV8-ast.

Az autót 15 évig használta, még Spanyolországban is vele volt, amikor a Real Madirdban játszott. A kabrióból továbbra is árad az elegancia és a luxus, de hát az Aston Martin a nyolcvanas években is értett ehhez: gyönyörű sértetlen bordó fényezés, szuper kényelmes krémszínű bőr, és diófadíszítés.

David Beckham egykori autóját nem szimpla focirajongók fogják megszerezni, mert az ára 445 ezer font, vagyis átszámítva 173 millió forint.

Az autón az eredeti Ronal kerekek vannak, amit napjainkban már egyáltalán nem gyártanak. A modell amúgy is értékes, mert csak 78 darabot gyártottak belőle.

Az AMV8-as most is megállja a helyét sportkocsiként: egy 5.3 literes V8-as motort van benne 432 lóerővel. Ez bizony azt jelenti, hogy 5,3 másodperc alatt képes nulláról elérni a százat.

Akinek van felesleges 173 milliója, annak szabad az út!

Borítókép: REX/Shutterstock

Legolvasottabb hírek