Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagymama lett a 44 éves Sia

Nagymama lett a 44 éves Sia

Színes

Nagymama lett a 44 éves Sia

Színes

Baranyecz János 22:22

A világhírű énekesnő, Sia hatalmas örömhírt osztott meg a rajongóival, hiszen kiderült, hogy máris unokája született, ráadásul nem is egy.

A „Chandelier” és a „Cheap Thrills” csodás hangú előadója, Sia igaz, hogy féltve őrzi magánéletét, és még az arcát is sokáig takarta a közönség elől, de a Mirror most arról ír, hogy egy igazán fantasztikus hírt közölt az emberekkel, ugyanis hiába csupán 44 esztendős, máris két kisbaba büszke nagymamája lett, és elképesztően boldog emiatt.

Az már kiderült, hogy Sia még 2019-ben fogadott örökbe két 19 éves gyermeket, de azt csak most árulta el, hogy közülük a fiatalabbik a napokban lett apuka, ráadásul duplán. Az énekesnő annyira izgatott a dolog miatt, hogy az Apple Music podcastban egyáltalán nem türtőztette magát, és a lehető legőszintébb reakciót produkálta:

„Egy kib...ott nagymama vagyok!”

A fiai úgy hívják őt, hogy Nana, szóval elég szépnek tűnik náluk a családi idill, még úgy is, hogy Sia elmondása szerint kicsit nehezen tűrik a karantént, de végül jóra fordították a dolgot, és elkezdték fejleszteni magukat.

Borítókép: Sia / KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP