Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Teljesen felismerhetetlenné vált Kárpáti Rebeka

Teljesen felismerhetetlenné vált Kárpáti Rebeka

Színes

Teljesen felismerhetetlenné vált Kárpáti Rebeka

Színes

Helmeczi Benjamin 21:01

Kárpáti Rebekára nagy hatással volt a Trónok harca sorozat, ezért úgy döntött, hogy átalakítja magát az egyik főszereplővé. Mondani sem kell, hogy a gyönyörű műsorvezető teljesen felismerhetetlenné vált.

Kárpáti Rebeka 2014 óta alakítja Révész Bori karakterét a TV2 napi sorozatában, a Jóban Rosszban-ban, de szerepelt a Korhatáros szerelemben, az Ázsia Expresszben, A nagy duettben, és a Csak show és más semmiben is. De nem szabad elfelejteni, hogy műsorvezetőként is tevékenykedik, és hamarosan egy vadonatúj műsor háziasszonyaként láthatjuk a televízióban.

Rebeka a szeptemberben induló Brandépítők egyik műsorvezetője lesz, társa pedig az a Sass Dániel lesz, akit legutóbb a Viasat3 Ide süss! című gasztroreality-jének házigazdájaként láthattak a nézők.

Kárpáti Rebeka egy időben számos makeup transformation, vagyis sminkes átalakítást csinált csatornáján, de egy ideje már nem rukkolt elő semmi újdonsággal, egészen mostanáig. A gyönyörű színésznőre nagy hatással volt az HBO sikersorozata, a Trónok harca, amit a karantén alatt nézett végig, ezért kedve támadt egy Daenery Targaryen inspirálta sminkhez.

Az eredmény önmagáért beszél, Rebeka teljesen felismerhetetlenné vált. Ezzel a tökéletes sminkkel akár egy Trónok harca cosplay versenyt is megnyerne.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#hirdetés Nagyon régen volt már makeup transformation a csatornán, de miután a karantén alatt egyben végignéztem az összes Game of Thrones részt és totál bezsongtam tőle... amit korábban el sem tudtam volna képzelni... (Igen, tudom, eléggé megkésve jutottam el ide...) De akkora hatással volt rám a történet, hogy kedvem támadt egy Daenerys Targaryen inspirálta sminkhez. ( Link a Bio-ban ) Nektek mi volt mostanában az a történet/sorozat/film ami hatással volt rátok? Ha pedig nektek is kedvetek támadna egy kis sorozatozáshoz, most a regisztrációt követően 7 napig ingyenesen ki tudjátok próbálni az HBO GO-t. @hbohungary #egyjotortenetmindentmegvaltoztat #gameofthrones #hbo #hbogo #sorozatokotthonaonline #storychangeseverything

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: 24.hu