promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen felismerhetetlenné vált Kárpáti Rebeka
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kárpáti Rebekára nagy hatással volt a Trónok harca sorozat, ezért úgy döntött, hogy átalakítja magát az egyik főszereplővé. Mondani sem kell, hogy a gyönyörű műsorvezető teljesen felismerhetetlenné vált.

Kárpáti Rebeka 2014 óta alakítja Révész Bori karakterét a TV2 napi sorozatában, a Jóban Rosszban-ban, de szerepelt a Korhatáros szerelemben, az Ázsia Expresszben, A nagy duettben, és a Csak show és más semmiben is. De nem szabad elfelejteni, hogy műsorvezetőként is tevékenykedik, és hamarosan egy vadonatúj műsor háziasszonyaként láthatjuk a televízióban.

Rebeka a szeptemberben induló Brandépítők egyik műsorvezetője lesz, társa pedig az a Sass Dániel lesz, akit legutóbb a Viasat3 Ide süss! című gasztroreality-jének házigazdájaként láthattak a nézők.

Kárpáti Rebeka egy időben számos makeup transformation, vagyis sminkes átalakítást csinált csatornáján, de egy ideje már nem rukkolt elő semmi újdonsággal, egészen mostanáig. A gyönyörű színésznőre nagy hatással volt az HBO sikersorozata, a Trónok harca, amit a karantén alatt nézett végig, ezért kedve támadt egy Daenery Targaryen inspirálta sminkhez.

Az eredmény önmagáért beszél, Rebeka teljesen felismerhetetlenné vált. Ezzel a tökéletes sminkkel akár egy Trónok harca cosplay versenyt is megnyerne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás