Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megható sorokkal köszöntötte Sebestyén Balázst a felesége – kép

Megható sorokkal köszöntötte Sebestyén Balázst a felesége – kép

Színes

Megható sorokkal köszöntötte Sebestyén Balázst a felesége – kép

Színes

Baranyecz János 21:01

Évfordulójuk alkalmából egy elég bensőséges képet rakott Sebestyén Viki, amihez igazán szívhez szóló dolgot írt.

Sebestyén Balázs és felesége, Viki alapból elég szépen el tudták rejteni magukat és családjukat a világ elől, hiába nagy a közönség érdeklődése az irányukba. Igaz, hogy néha kijön róluk egy-két hír, de összességében ők pont nem egy olyan házaspár, akik a nyilvánosság szeme láttára élik az életüket, és talán pontosan ez a boldogságuk titka.

Most viszont különleges alkalom volt, mivel Sebestyén Viki meglepő módon kirakott az évfordulójukra egy nagyon kedves, közös fotót a férjével, amin vidáman csónakáznak. Ez már önmagában is ritka, ráadásul olyan sorokat írt mellé, hogy az egyenesen megható, hiszen teljesen őszinte bepillantást enged a kapcsolatukba, így most mindenki megtudta, hogy milyen régóta szeretik egymást.

„18 éve ismerjük egymást.. 17 éve együtt is dolgozunk.. 15 éve együtt ébredünk.. és 11 éve mindketten kimondtuk, hogy akkor innentől kezdve egy csónakban evezünk..”

– írta Sebestyén Viki.

Az biztos, hogy a lassan két évtizedes ismertség gyümölcsöző volt, hiszen kettő közös gyermekük is született az utóbbi években – a 10 éves Benett és az 5 esztendős Noel. A műsorvezető továbbra sem teregeti ki a szennyest, így az ilyen boldog, intim pillanatoknak kifejezetten örülnek a rajongók.

Itt lehet megtekinteni a romantikus képet, amivel Sebestyén Balázsék megünnepelték az évfordulójukat:

Borítókép: Sebestyén Viki és Balázs / Facebook/Sebestyén Balázs (via life.hu)