promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megható sorokkal köszöntötte Sebestyén Balázst a felesége – kép
Borítókép:  Sebestyén Viki és Balázs / Facebook/Sebestyén Balázs (via life.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Évfordulójuk alkalmából egy elég bensőséges képet rakott Sebestyén Viki, amihez igazán szívhez szóló dolgot írt.

Sebestyén Balázs és felesége, Viki alapból elég szépen el tudták rejteni magukat és családjukat a világ elől, hiába nagy a közönség érdeklődése az irányukba. Igaz, hogy néha kijön róluk egy-két hír, de összességében ők pont nem egy olyan házaspár, akik a nyilvánosság szeme láttára élik az életüket, és talán pontosan ez a boldogságuk titka.

Most viszont különleges alkalom volt, mivel Sebestyén Viki meglepő módon kirakott az évfordulójukra egy nagyon kedves, közös fotót a férjével, amin vidáman csónakáznak. Ez már önmagában is ritka, ráadásul olyan sorokat írt mellé, hogy az egyenesen megható, hiszen teljesen őszinte bepillantást enged a kapcsolatukba, így most mindenki megtudta, hogy milyen régóta szeretik egymást.

„18 éve ismerjük egymást.. 17 éve együtt is dolgozunk.. 15 éve együtt ébredünk.. és 11 éve mindketten kimondtuk, hogy akkor innentől kezdve egy csónakban evezünk..”

– írta Sebestyén Viki.

Az biztos, hogy a lassan két évtizedes ismertség gyümölcsöző volt, hiszen kettő közös gyermekük is született az utóbbi években – a 10 éves Benett és az 5 esztendős Noel. A műsorvezető továbbra sem teregeti ki a szennyest, így az ilyen boldog, intim pillanatoknak kifejezetten örülnek a rajongók.

Itt lehet megtekinteni a romantikus képet, amivel Sebestyén Balázsék megünnepelték az évfordulójukat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás