promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terminátor, Rambo, szivar – elkészült Andy Vajna síremléke
Borítókép:  Andy Vajna magyaráz valamit Arnold Schwarzeneggernek egy 2003-as fotón. Forrás: Getty Images via AFP/Kevin Winter.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A síremléknek már a tavalyi év végén el kellett volna készülnie, ám ez két okból sem történhetett meg.

Andy Vajna halálának évfordulóján az akkor még hazánkban tartózkodó özvegy, Vajna Tímea felkereste a sírt. A síremléknek már akkor állnia kellett volna, de először a koronavírus-járvány, majd az időjárás akadályozta a munkálatokat.

Timi az év eleje óta az Amerikai Egyesült Államokban tartózkodik, és Los Angelesben szintén van egy síremléke Andy Vajnának, amit már természetesen felkeresett az özvegy.

A Ripost arról ír, hogy elkészült a momumentális síremlék. A 3,5 méter magas kőoszlop már márciusban állt, ám mostanra minden részlet a helyére került: 

a kőoszlopról leomlik egy öt méter hosszú filmszalag, amibe három darab 3D-s festettüveg kép található. Egy jellegzetes Andy Vajna kép, egy részlet  Terminátórból, és egy a Rambóból.

Ezen kívül a síremlékenem található még egy szivarhamutartó és benne egy elhamvadt szivar, valamint egy alvó oroszlán.

A lapnak nyilatkozott a síremlék készítője, Pap Lajos kőfaragómester, aki úgy tudja, hogy Vajna Tímea július 5-én érkezik Magyarországra:

„A mindennapos esők úgy feláztatták a síremlék körül a talajt, hogy a darus kocsi sokáig nem tudott odaállni, pedig minden alkotóelem elkészült már hetekkel ezelőtt. Végül csütörtökön tudtuk elkezdeni a munkálatokat, pénteken pedig befejezték a fiúk”.

Ide kattintva nézheted meg az Andy Vajna síremlékéről készített képeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás