Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szexi csajoktól tudhatjuk meg az időjárást a Life TV-n

Szexi csajoktól tudhatjuk meg az időjárást a Life TV-n

Színes

Szexi csajoktól tudhatjuk meg az időjárást a Life TV-n

Színes

Toronicza Péter 08:38

A csatorna valóban átalakul, és kellenek a szexi lányok, akik az időjárásért fognak felelni.

Hajdú Péter ugyebár vezérigazgató lett a Life TV-nél, és ezután jöttek is az átalakulások. Az első döntése az volt, hogy elkaszálta Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsorait. Rögtön hozzá is tette, hogy nem állnak személyes indokok az ítélete mögött, egyszerűen csak nem hozták az elvárt nézettséget ezek a műsorok.

 

Utána jött a másik nagy döntés Hajdú részéről, hogy Demcsák Zsuzsa visszakerül a képernyőre. Anno egy félresikerült ATV-s interjú után bontottak vele szerződést, és bár tavaly feltűnt az TV2 Ázsia Expresszében, de állandó műsorvezető nem volt.

Azt még nem lehet tudni, hogy Demcsáknak milyen műsora lesz, de az biztos, hogy a friss vezérigazgató, aki az Ozone TV-ért is felel, megújítja az időjárás jelentést.

Csatlakozott ugyanis a Life TV csapatához az egykori szépségkirálynő, Kocsis Korinna, és a modellként ismert Nagy Réka. A dekoratív hölgyektől természetesen kiugró nézettséget várnak, de egy újfajta időjárás jelentést is kapunk.

„Cserébe nem kell többé az ablakhoz menni, hogy el tudjuk dönteni, hogy milyen ruhát vegyünk fel. Azt is elmondjuk, hogy a párkapcsolatunkra hogyan hatnak a várható frontok”

– mondta a videó felvezetésében Kocsis Korinna.

Hogy a front okoz-e kilengést a lelki békénkben a párunkkal, azt június 29-től minden nap megtudhatjuk.

Borítókép: Player