promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kamarás Iván: „Átokként éltem meg, hogy szép külsővel áldott meg a sors”
Borítókép:  Kamarás Iván / via blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengetegen tartják az ország egyik legszexibb színészének Kamarás Ivánt, és most kiderült, hogy ez sokáig elég nagy terhet jelentett számára.

Kamarás Iván jó ideje a hazai színészvilág egyik igazi „jó pasijának” minősül, ráadásul elég sok olyan szerepben láthattuk, ahol pontosan ilyen tulajdonságokkal rendelkező karaktert alakított. Most a 24 írja a Best Magazin interjúja alapján, hogy a szépség nem minden, hiszen a Mintaapák című sikersorozat következő évadjában feltűnő művésznek pont, hogy sokáig csak terhet jelentett a sokak által áhított jóképűsége.

„Bevallom, különösen a pályám elején átokként éltem meg, hogy szép külsővel áldott meg a sors. Az ember az élete egy korszakában le akarja rombolni a szépfiú-imázst. Aztán az ember idővel rájön, hogy esztelenség harcolni a szépség ellen. Egy bizonyos kor felett pedig kifejezetten meg kell dolgozni azért, hogy az ember jól nézzen ki”

– mondta Kamarás Iván, aki jógázással, edzéssel és úszással tartja formában magát.

A „tipikus” férfi és női szerepkör értékei is szóba kerültek, ezzel kapcsolatban pedig a sztár elárulta, hogy a mai világban szerinte egyre inkább eltűnnek az úgynevezett úriemberek és a klasszikus stílusú hölgyek. Kamarás Iván úgy gondolja, hogy egy nő addig nem tud igazi nő lenni, míg a mellette lévő férfi nem egy békebeli úriember.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás