promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elköltözött Hosszú Katinka
Borítókép:  Hosszú Katinka / MTI (via ripost.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Világbajnok úszónőnk, Hosszú Katinka komoly döntést hozott az utóbbi hetekben, és egészen Szentendréig vitte az útja, hátha ott megtalálja az igazi boldogságot.

A koronavírus-járvány miatt egy évvel eltolták a 2020-as nyári olimpiai játékokat, ettől pedig nagyon szomorú lett Hosszú Katinka, hiszen már ezerrel készült arra, hogy újra bezsebeljen pár aranyérmet. Természetesen nem hagyja abba az edzést, és továbbra is fantasztikus formában tartja magát, de a lelki békéjéhez meg kellett hoznia egy olyan döntést, ami az egész életére hatással van.

Hosszú Katinka nem érezte már igazán jól magát a budai albérletben, ahol eddig lakott, ezért elköltözött a szerelmével, Gelencsér Mátéval Szentendrére – már egy új otthonban folytatják a már több mint egy éve tartó kapcsolatukat.

Természetesen a cuki kutyusukat, Zeuszt is magukkal vitték a vidéken található kertes házba, ahol biztos, hogy nagyon boldog lesz, hiszen jó nagy, gyönyörű területen tud majd futni és játszani. Az Iron Lady édesapja, Hosszú István azt is elárulta a Blikknek, hogy pontosan miért költözött Szentendrére a pár.

„Elsősorban a szép környezet, a dimbes-dombos táj miatt választották a települést. Emellett a fő szempont az volt, hogy Katinka könnyen el tudjon jutni a Duna Arénához, ahol az edzéseit végzi. Nagyon vágytak már arra, hogy legyen saját otthonuk, régóta készültek rá, s most nagyon boldogok. Két-három héttel ezelőtt tudtak beköltözni a házba [...] Katinka rengeteget utazott az elmúlt években, ráadásul nem volt olyan ház vagy lakás, amelyet igazán a magáénak érezhetett volna. Ez a gond megoldódott, így egész biztosan jó hatással lesz az életére”

– mesélte a büszke apuka.

Ezek alapján pedig Hosszú Katinka most tényleg nagyon örülhet, hiszen harmonikus párkapcsolatban él Gelencsér Mátéval, és végre egy olyan otthonba költözhetett, ami talán igazi megnyugvást ad számára. Ez nagy hatással lesz majd a felkészülésére, és már szinte borítékolható, hogy továbbra is büszkévé teszi a hazai szurkolókat a teljesítményével.

Egy közös képpel is megörökítette a kis család a pár héttel ezelőtti költözést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás