Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajna Tímea a cicájával látogatta meg Andy Vajna sírhelyét

Vajna Tímea a cicájával látogatta meg Andy Vajna sírhelyét

Színes

Vajna Tímea a cicájával látogatta meg Andy Vajna sírhelyét

Színes

Baranyecz János - 2020.06.23. 13:50

Tavaly év elején hunyt el Andy Vajna, akinek az özvegye, Tímea a mai napig gyászol, és még most is annyira hiányzik neki, hogy a macskájával együtt látogatta meg a sírhelyét.

Andy Vajna már másfél éve nincs köztünk, a volt felesége, Vajna Timi pedig azóta sem tudta feldolgozni szerelme tragikus elvesztését. Hiába van már a gyönyörű üzletasszonynak új párja, a szívében mindig ott lesz a világhírű producer, és most, hogy mindenkitől távol van Los Angelesben, sokkal inkább előtörnek belőle az érzelmek és a hatalmas, elviselhetetlen magány, amit folyamatosan erőn felül próbál elnyomni magában.

Ilyenkor Vajna Tímea valószínűleg úgy érezheti magához legközelebb elhunyt férjét, hogy kimegy az ottani sírhelyéhez, de most kellett neki egy kis társaság, ezért fogta magát, hámot rakott a Chani nevű cicájára, és együtt mentek el a temetőbe.

A Bors írja, hogy az özvegy az Insta Storyjában örökítette meg a látogatást, a képeken pedig megosztotta a követőivel, hogy még mindig rettenetesen hiányzik neki Andy Vajna. Friss virágok díszítették a síremléket, és a macska is érdeklődve vizsgálta a környezetet, Tímeának pedig jó eséllyel sokat segített, hogy nem egyedül kellett kimennie.

A járványhelyzet enyhülésével pedig Vajna Tímea hamarosan visszakaphatja a szociális életét még Los Angelesben is, így újra együtt lehet majd a barátaival és az új szerelmével, hogy egy kicsit szórakozzon, és elterelje a gondolatait az időnként előtörő gyászról.

Itt lehet megtekinteni a képeket.

Borítókép: Vajna Tímea / via velvet.hu

Legolvasottabb hírek