Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rengeteget fogyott Rebel Wilson: így néz ki most a Tökéletes hang sztárja

Rengeteget fogyott Rebel Wilson: így néz ki most a Tökéletes hang sztárja

Színes

Rengeteget fogyott Rebel Wilson: így néz ki most a Tökéletes hang sztárja

Színes

Baranyecz János 04:40

Sok vígjátékban láthattuk már a teltebb alakkal rendelkező Rebel Wilsont, aki Háj Amyt alakította a Tökéletes hang-filmekben. A színésznő úgy döntött, hogy változtat a testsúlyán, és már most nagyon látványos eredményt ért el.

Rebel Wilsont olyan alkotásokból ismert, mint például az Agyas és agyatlan, Csaló csajok, Tökéletes hang-trilógia vagy a Jojo Nyuszi, szóval általában a „vicces kövér lány” szerepeket kapja meg, de azt remekül hozza. Állítólag a stúdiók kifejezetten megkérték őt arra, hogy maradjon túlsúlyos, sőt, hízzon is még, de a színésznőnek elege lett, és komoly döntést hozott.

A MovieWeb írja, hogy már tavaly elhatározta magát Rebel Wilson, hogy a testi, és lelki egészségének érdekében idén lefogy, a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet pedig pont kapóra jött neki ahhoz, hogy oda tudjon egy kicsit figyelni magára. Elkezdett diétázni, egy személyi edző segítségével mozogni, és már sokkal jobban érzi magát.

Rebel Wilsont alapból eléggé megviselte, hogy míg másokat arra biztattak, hogy legyenek fittek, addig őt ennek az ellenkezőjére.

Végül rájött, hogy saját maga sokkal fontosabb, mint az, hogy mit várnak el tőle a filmiparban, hiszen a tehetsége nem attól függ, hogy mekkora a súlya. A rengeteg munkája közben folyamatosan dokumentálta a látványos fogyást, amihez amúgy nem tűzött ki magának semmilyen konkrét célt, csak szimplán egészségesebb akar lenni. Még az sincs kizárva, hogy könyvet ír a tapasztalatairól, hátha ezzel is tud segíteni egy kicsit másokon.

Így néz ki most Rebel Wilson:

Borítókép: Rebel Wilson / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP