promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cooky kapcsolata kiállta az idő próbáját, ám egyelőre nem akar több gyereket
Borítókép:  Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Négy éve van együtt gyermekei anyjával, Debórával Cooky, a rádiós műsorvezető.

Az országban csak Cookyként ismerik, ám a valódi neve Szelba Christian George, és Franciaországban született. Az édesapja magyar, az édesanyja pedig francia-görög származású, és a műsorvezető csak Magyarországra költözés után kezdte el komolyabban az édesapja anyanyelvét tanulni. Ebből eleinte akadtak is problémák.

Cooky 2014-ben vált el feleségétől, két évvel később pedig újra rátalált a szerelem, a 27 évvel fiatalabb Debóra személyében, aki két fiúgyermekkel ajándékozta meg: Kevinnel és Nátánnal.

Jó éjt

A post shared by Cooky (@cooky_hivatalos) on

A kapcsolat eleje nem volt zökkenőmentős, hiszen a rádiós műsorvezető szinte mindenhonnan kapta a beszólogatásokat, amiért ekkora korkülönbségű közte és a barátnője között. Cooky állítja, hogy ő már a kezdet kezdetén biztos volt abban, hogy őt és Debórát egymásnak teremtették.

„Sosem értettem, amikor a köztünk lévő korkülönbséggel jöttek az emberek. Oké, valóban sok az a 27 év, de én soha, egy pillanatra sem éreztem, hogy Debi gyerek lenne hozzám képest. Sőt, olykor érettebben gondolkodik, mint én. Az emberek mindenhez értenek, mindenbe beleszólnak. Ha kell, ha nem, véleményt formálnak, úgyhogy engem egyáltalán nem lepett meg, hogy minket is állandóan támadnak. Rólam lepergett, inkább csak Debórát féltettem, de szerencsére ő is nagyon jól kezeli ezeket a helyzeteket. Mi kezdetektől fogva hittünk a szerelmünkben, és csak ez a fontos, na és persze a két gyönyörű gyermekünk, Kevin és Nátán. s ebben semmi túlzás nincs. A kislábujjától a feje tetejéig imádom. Minden porcikája, az egész lénye csodálatos. Nála jobb társat és anyát el sem tudnék képzelni. Végtelenül türelmes a gyerekekkel, de azért persze oda is tud csapni, ha a helyzet megkívánja. Rengeteg közös tervünk van még, a babagyártással viszont egyelőre megálltunk, mert két gyerekkel is kész kiképzés az élet”

– mondta kapcsolatának negyedik évfordulóján a Borsnak a műsorvezető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás