promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kozsóról állítják: úgy viselkedett, mint egy szellemi fogyatékos
Borítókép:  nepszava.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Áramlopás ügyében négy éve folyik eljárás Kozso ellen. Az Elmű még magánnyomozót is fogadott, aki a bíróságon elárulta, hogy az Ámokfutók énekese megértette, hogy mi történik körülötte, de úgy viselkedett, mint valami szellemi fogyatékos: „Rappelt nekünk, majd elmondta, hogy ő többször meghalt már”.

Négy évvel ezelőtt indult áramlopás miatt eljárás az Ámokfutók énekese, Koszo (polgári nevén Kocsor Zsolt) ellen. A vád szerint a Zöld Teknős Barlangja nevet viselő, s az énekes által üzemeltett helyiségben 1,7 millió forint értékben loptak áramot. A kárt pedig a mai napig nem térítették meg. Az ügyben érdekelt Elektromos Művek (Elmű) még magánnyomozót is fogadott az ügy előmozdítása érdekében

„Mivel kiemelt közszereplőről van szó, rendőri múltam miatt küldtek oda kezelni a helyzetet, ha valamilyen incidens lenne. De nem volt, viszont többször el kellett magyarázni Kozsónak, miért vagyunk ott. Felfogta, de úgy viselkedett, mint valami szellemi fogyatékos. Rappelt nekünk, majd elmondta, hogy ő többször meghalt már”

 – magyarázta a Blikk leírása szerint a bíróságon a magánnyomozó.

Kozso ügyvédje megkérdezte H. T.-t, hogy őszintének látta-e a zenész reakcióját, de a magányomozó nemmel felelt.

Korábban a teaház üzletvezetőjeként dolgozó férfi elárulta, hogy Kozso amin tudott, azon spórolt. Tilos volt beengednie a teázóba a közművek embereit, a mérőórákat csak az énekes kezelte.

„Nem volt hajlandó egy 50 ezer forintos nyomtatót sem venni, ami megnehezítette a számlázást. (...) Kellett lennie áramfogyasztásnak, mert rengeteg díszkivilágítás volt, négy-öt hűtő, hét-nyolc forraló üzemelt. A teaház első szintjén voltak a fűtéscsövek, de Kozso nem engedte be a gázművek embereit sem, ezért a házban napokig nem volt fűtés azon a télen”

 – emlékezett vissza a férfi a bulvárlap szerint.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás