promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Vera érzelmes gondolatokkal búcsúzott Benedek Tibortól
Borítókép:  MTI Fotó / Kovács Anikó
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő olyan témát vett elő Benedek Tibor kapcsán, amire kevesen tértek ki.

Nem csak a sportvilág, hanem az egész ország gyászba borult mivel nagyon fiatalon elvesztettük a magyar vízilabda nemrégiben visszavonult legendáját, Benedek Tibort.

A vízilabdázótól és edzőtől nem csak a hozzá közelálló sporttársak, hanem a sztárvilág is elbúcsúzott. Tóth Vera ráadásul egy igen hosszú posztban köszönt el Tibortól, és egy olyan témában, amire nem sokan tértek ki.

Az énekesnő mindig csodálva nézte, hogy Tibornak milyen felhőtlen a kapcsolata feleségével, Epres Pannival, akivel 2010 óta voltak házasok. Vera hosszan írta le, hogy nem tudja felfogni, hogy az élet miért nem adhatott nekik több időt.

„Bocsánat ezért a fotóért, de mikor őket néztem, mindig mosolyogtam, mert szépek és szerelmesek voltak és ez jól esett a lelkemnek, mindig reméltem, hogy egyszer én is ennyire szerethetek majd és engem is ennyire fognak szeretni... Ők egy fontos pár, fontos sorsüzenettel, amiről példát kell venni a világnak, hisz az megjavul tőle. Sokat nem tudtunk róluk, de a harmónia az sugárzott. Ennyi elég is, hogy minden jobb legyen egy kicsit...Keresem az okokat, miért nem adatott meg nekik, hogy egymás mellett öregedhessenek meg, együtt látva gyermekeik cseperedését.. megérdemelték volna, mi pedig csodálhattuk volna, mint egy kapaszkodót a mindennapokban... Nincs válasz.... egyelőre csak a kegyetlen szívszorongatást érzem, majd megszakad a lelkem azon a gondolaton morfordírozva, mit érezhet az, aki itt maradt? Az egység megszakadt, az élet majd megy tovább, de nehéz lesz az út a boldogságig... Azt hiszem az öröklét titka az utódokban, az emlékezésben és a szeretetben rejlik, itt minden megvan, de tudom, hogy ez nem vígasztal, mert ő már nincs itt... Bőrömön érzem a fájdalmat, azt, hogy a halál ijesztően örökkévaló és nem válogat. Isten csak a jókat szólítja magához és ti, ott fent, egyszer biztonsan fogtok még találkozni…”

– írta nagyon érzelmesen Vera az Instagramon, aki azért kért bocsánatot, mert a párról a gyász közben egy boldog fotót töltött fel. Szerintünk ezzel semmi baj nincs, főleg, ha ilyen üzenet társul mellé.

Bizony, ilyenkor nehéz lehet felfogni, hogy mit is él át Tibor családja, és szokatlan módon Vera most ezen gondolkozott el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás