promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A rikácsoló kamionsofőrnő letiltott” – durván beszóltak Tóth Gabinak
Borítókép:  Fotó: Markovics Gábor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi kitiltotta Pottyondy Edinát az Instagram-oldaláról. Ezek után a Momentum elnökségi-tagból lett szókimondó youtuber, Pottyondy durván nekiment az énekesnőnek.

A Momentumos elnökségi tagból lett szókimondó youtuber, Pottyondy Edina egyik videójában arról beszélt, hogy nem feltétlenül jó egy gyereket a nyilvánosság előtt mutogatni. Ahogy arra is felhívta a figyelmet:

kórházból haza is lehet menni, nem szükségszerű egyből a Story Magazin fotóstúdiója felé venni az irányt.

Ez az eszmefuttatás nem tetszett Tóth Gabinak, ezért Instagram-oldaláról kitiltotta Pottyondyt. A korábbi politikus pedig durván kiosztotta az énekesnőt Facebook-bejegyzésében.

Pottyondy Edina Facebook-oldalán megjelent posztját változtatás nélkül közöljük:

Tóth Gabi, a rikácsoló kamionsofőrnő letiltott az Instagramjáról úgy, hogy nem is követtem. Soha nem likeoltam semmijét, nem is kommenteltem, most is csak azért tévedtem VOLNA az oldalára, mert egy ismerősöm átküldte valamelyik műalkotását. Gabi kiközösített, pedig csak annyit jegyeztem meg a videómban, hogy szerintem gáz egy gyereket a nyilvánosságban mutogatni, ezzel likeokat vadászni, így szponzorokat gyűjteni és pénzt facsarni a dedből. Illetve azt merészeltem mondani, hogy a kórházból haza is lehet menni szülés után, nincs kötelező haladási irány a Story Magazin fotóstúdiója felé.
Örülök, hogy ekkora hatással voltam az újdonsült Pampers nagykövet asszonyra, csak éppen a lényeg nem ment át. Nem a gyereket távolította el az Instagram oldaláról, hanem engem. Nekem nem okozott életre szóló traumát, bízom benne, hogy a gyerekének sem fog”.

A hozzászólások egyébként vegyes képet mutatnak. Vannak, akik egyetértenek abban Pottyondyval, hogy egy gyerek nem marketingeszköz, míg mások védik Tóth Gabit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás