promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Besenyei Bogi: „Nem fogunk kibékülni Dorcival”
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary második évada sokáig Besenyei Bogi és Pap Dorci vitáitól volt hangos, és mint kiderült, a nézeteltérésüket azóta sem tudták tisztázni.

Besenyei Bogi nem igazán találta meg a közös hangot csapattársaival, legfőképpen Pap Dorcival, kettejük között mondhatni csillapíthatatlan feszültség alakult ki, ami később átterjedt Derzsi Vikire, majd Adu Lászlóra is. Nem csoda, hogy Bogi aztán a Bajnokoknál keresett barátokat, a Kihívók éppen ezért árulással vádolták meg őt.

A nézők többsége Bogi pártját fogta, és egy életre meggyűlölték Dorcit a viselkedése miatt. A fiatal lányt a mai napig sértő, fenyegető üzenetekkel bombázzák, de Dorci igyekszik ezeket figyelmen kívül hagyni, és inkább a friss párkapcsolatával foglalkozik.

Amióta Bogi kiesett a versenyből, nem lehetett arról hallani, hogy a két lánynak sikerült-e kibékülniük, de kedden a Mokkában kiderült, hogy a mai napig nem tudták tisztázni a nézeteltérésüket. Az egykori Kihívó szerint nem fogják egymás társaságát keresni, de nem is bánja.

„Ez egy nagyon nehéz kérdés, szerintem a mai napig keressük erre a választ, hogy mégis miért volt közöttünk ez a feszültség. Nyilván nagyon különböző személyiségek voltunk Dorcival, máshogy kezeltük a konfliktusokat. Amikor benne van az ember, nem igazán tudja, hogy pontosan mi a probléma”

- kezdte a beszélgetés Bogi, aki szerint a teljesítménye iránti féltékenység volt az oka a végeláthatatlan konfliktus kirobbanásának.

„Talán az élezte ki a konfliktust köztem és Dorci között, hogy én az elején nem igazán teljesítettem jól. Eléggé csendes, visszahúzódó voltam. Később volt egy fejlődési ívem: nekem lett a legjobb a statisztikám, én dönthettem arról, ki megy párbajra...”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás