Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bódi Sylvinél senki sem szexibb szüretelés közben – képek

Bódi Sylvinél senki sem szexibb szüretelés közben – képek

Színes

Bódi Sylvinél senki sem szexibb szüretelés közben – képek

Színes

Baranyecz János 04:53

Még a gyümölcsök is úgy elpirultak Bódi Sylvi csábító kinézete láttán, hogy egyből érettnek tűntek.

Pár évvel ezelőtt az egész országot megbabonázta a szégyenlősnek egyáltalán nem mondható modell, Bódi Sylvi, aki már számtalanszor megmutatta testét a különböző magazinok hasábjain. A gyönyörű sztárról azóta kiderült, hogy szinte mindent szexin csinál, rajongói pedig valószínűleg pontosan ezért imádják. Most például gyümölcsöt szüretelt, és már ennyi is elég volt ahhoz, hogy meghódítsa az embereket.

„Hétvégén ribizlit szedtem és leszüreteltem a meggy és cseresznyefámat. Kislányként is imádtam fára mászni!! Egyébként ez is felért egy komolyabb edzéssel... Volt benne nyújtás is böven, föleg amikor a felsöbb és távolabbi ágakon lévöket próbáltam leszedni... Egy részét frissen fogyasztom, de csinálok belöle gyümölcslevest is. Kikísérleteztem egy finom cseresznyés limonádét is. Viszek a családomnak is a gyümölcsökböl, s ami megmarad, azt lefagyasztom”

– írta Bódi Sylvi az elég pikáns képek mellé, ahol nem csupán a frissen szedett gyümölcsök indíthatják be a nyáltermelést, de az alkalomra felvett szetje is.

A modell azt találta a legjobb megoldásnak, hogy egy extra rövid nadrágban, és egy leopárdmintás topban vadássza le a finomságokat, a fotós pedig pontosan tudta, hogy melyik pillanatokat kell megörökítenie annak érdekében, hogy a követők maradéktalanul boldogok legyenek – elég csak a tál ribizlit megmutató képre tekintenünk:

Borítókép: Bódi Sylvi / Viasat 3 (via life.hu)