promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő titkok derültek ki Busa Gabiról
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary második szériájának női győztese, Busa Gabi egy videós interjúban beszélt többek között arról, hogy eleinte miért hezitált, hogy bevállalja-e a versenyt.

Ritka pillanat, hogy Busa Gabi bepillantást enged a titkaiba, márpedig a Magyar Rendőrség Instagram-oldalán közzétett videós interjúban számos dologról is beszél. Mint kiderült, a háromszoros kick-box-bajnok és rendőrszázados Gabi elsősorban az édesanyjának köszönhetően választotta ezt a pályát, és többek között sikkasztási, családi és korrupciós ügyekkel foglalkozik a Csongrád-megyei rendőrségen.

Gabi elmondása szerint 2019 őszén, a kick-box világbajnokság után érkezett a felkérés az Exatlon Hungarytől, és bár eleinte hezitált, végül a párja győzte meg arról, hogy vágjon neki a versenynek.

Emellett mesélt arról is, milyen fontos szerepet tölt be az életében a sport, amelyet kilencéves kora óta űz. Kiderült, a kick-box már több mint 20 éves szerelem számára.

„Ha nem fejeztem volna be a hivatásos versenyzői pályafutásomat, biztos, hogy nem vállaltam volna el, de én hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek, úgyhogy úgy éreztem, ez, hogy engem épp most kerestek meg, egy jel volt. Így végül emiatt vágtam bele ebbe a kalandba”

– mesélte az interjúban Gabi, aki elárulta azt is, hogy mi volt számára az Exatlon legnehezebb része.

„Nekem ezt volt a legnehezebb elviselni, hogy nem tudtam beszélni a szeretteimmel, nem tudtam, mi van velük”

Busa Gabi még nem tudja, hogy pontosan mire fogja költeni a 15 millió forintos nyereményét, de egy korábbi interjúban elmondta, hogy alaposan be fogja osztani. A fiatal rendőr továbbra sem tervezi otthagyni a munkáját, és a sportolást is folytatja. A teljes beszélgetést alább tekinthetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás