promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy meglepetés érte Majkát, mikor benyitott a kisfiához – videó
Borítókép:  Majka / via blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon vicces videót rakott ki Majka, hiszen olyan látvány fogadta, mikor este ránézett a 4 éves kisfiára, hogy rögtön kamerát ragadott a rapper.

A hamarosan összeházasodó Majoros Péter és szerelme, Dundika két közös gyermeket nevelnek, a 8 éves Mariánt, és a 4 esztendős Olivért. Már többször is megmutatták a rajongók számára a kis családi idillt, így szinte a szemünk előtt cseperednek fel a kölykök. Most pedig egy kifejezetten vicces kis szösszenettel örvendeztetett meg minket a rapper, ami biztos, hogy sokak arcára csal majd mosolyt.

Hajni és Majka úgy gondolták, hogy Oli elég idős már ahhoz, hogy levegyék az ágyáról a rácsot, ezért ezt gyorsan meg is tették, majd türelmesen várták a végeredményt, hogy mennyire tud nyugodtan aludni a gyerkőc. Később be is mentek hozzá, viszont olyan látvány fogadta őket, hogy a sztár egyből megörökítette, hiszen valódi meglepetésben volt részük.

A 4 éves Olivér félig a földön, félig az ágyon feküdt, hiszen szegény még nem szokta meg, hogy nincs többé ágyrács, ezért álmában egy kicsit eltáncolt a helyéről.

Majkáék persze nagyot nevettek a dolgon, hiszen valószínűleg mindenre számítottak, csak erre nem, de szerencsére egyből jött a hős apuka, és visszaállította a rendet, nehogy este megfázzon a gyermek. Itt lehet megnézni a mókás kis videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás