promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kikészült Puskás Peti, a piacon érte őt kellemetlen meglepetés
Borítókép:  Puskás Peti / via velvet.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Puskás Peti úgy gondolta, hogy elmegy vásárolni egy termelői piacra, de végül eléggé meglepte őt az, amit ott tapasztalt.

Sokak szerint Dallos Bogi és Puskás Peti jelenleg az egyik legcukibb sztárpár az országban, így nem véletlen, hogy az énekes kedveskedni akart valamivel a szerelmének, ezért fogta magát, és elment egy termelői piacra. Zöldséget, gyümölcsöt, és Boginak virágot szeretett volna beszerezni a The Biebers frontembere, de közben olyan dolgot látott, amitől teljesen kiakadt.

Tény, hogy sikerült mindent gond nélkül megvásárolnia, ráadásul elég szép darabokra lelt a piacon, de nagyon nem tetszett neki, hogy szinte mindenhol műanyag zacskót használnak, ami a környezetünkre nézve nem igazán jó. A nemtetszésének hangot is adott Puskás Peti a legutóbbi posztjában.

„Szombat és végre lehetett piacra menni, úgyhogy felavattam magam számára a győri termelői piacot. Annyira csodás zöldségeket, gyümölcsöket, házi lekvárt-teát, csípőst és Boginak virágokat szereztem be... Viszont kikészültem a irdatlan mennyiségű műanyag zacsitól, úgyhogy jó feltünően lengettem a vászon tasijaimat”

– írta az énekes, akinek fontos a környezetvédelem, szóval hiába vannak még sok helyen műanyagból a zsákok, zacskók, tasakok, ő akkor is a vászonból készült, saját táskáit viszi bevásárolni, mert tudja, hogy ebben a helyzetben ezzel tesz leginkább a jövőért. A gyönyörű zsákmány láttán pedig abban is biztosak lehetünk, hogy a párja, Dallos Bogi is nagyon örült a gesztusnak.

Itt lehet megtekinteni Puskás Peti képeit a piacon vásárolt dolgaival:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás