promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva vadító bikiniben élvezi a jó időt – kép
Borítókép:  Horváth Éva / via femina.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már Horváth Éva is alig várja, hogy újra világot lásson, és a forró napsütésben sütkérezzen – éppen ezért rakott ki most egy szexi bikinis képet, amivel megmutatja, hogy mire is készül pontosan.

Az ország egyik legismertebb, és legfoglalkoztatottabb modellje volt egy időben Horváth Éva, aki még a legendás Playboy hasábjain is megmutatta a testét, ezzel pedig rengeteg ember figyelmét felkeltette, akik a mai napig hűségesen követik őt. Úgy látszik, hogy Éva tudja, hogy mi kell a rajongóknak, hiszen szokás szerint ismét egy elég dögös fotót posztolt magáról.

„Amikor még nem az esőbe jártam fürdeni, és nem volt karantén testem”

– írta Horváth Éva a képhez, amin egy leopárdmintás bikiniben pózol, miközben a vietnámi napsugarak ölelik a testét. A népszerű modell biztos, hogy boldogabbá tette a követői napját, amit a kommentek is megerősítenek, hiszen szinte kivétel nélkül mindenki dicséri a gyönyörűségét.

A rajongói valószínűleg már eléggé ki voltak éhezve arra, hogy újra lássák Horváth Éva idomait, mivel utoljára hetekkel ezelőtt volt olyan, hogy ennyire lengén mutatta meg magát. De mivel hamarosan ténylegesen itt a nyár, és a határok is megnyílnak, így jó eséllyel újabb, hasonlóan pikáns fotók érkeznek majd a sztártól.

Itt lehet megtekinteni Horváth Éva vadító képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás