promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bejelentették a rendőrségen a marihuána lopást
Borítókép:  Cannadorra
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ausztrál marihuána termesztő felhívta a rendőröket, hogy füvet loptak tőle.

Mindig kicsit olyan, mintha egy vígjátékot néznénk, amikor valaki olyat jelent be a rendőrségen, amivel saját magát is bajba sodorja. William Pointon azonban annyira őszinte és becsületes volt, hogy a sajtó mindenhol felkapta a történetét.

A termesztő jól értette a dolgát, mivel már 40 éve ezt csinálja. A 61 éves férfi saját maga jelentette be a rendőrségen, hogy füvet loptak tőle. A rendőrök természetesen kimentek, William pedig halál nyugodtan végigkalauzolta őket a birtokon.

A hatóság nem kevesebb, mint 69 darab marihuánabokrot talált a kertjében, amelyek közül néhány már másfél méter magasra nőtt. Azért itt már kijön a 40 év tapasztalat.

A rendőrségen elmondta, hogy teljes mértékben tisztába van azzal, hogy illegális tevékenységet folytat, de a becsület megmozdult benne. A lopást ugyanis gyerekek követték el, és nem akarta, hogy elszívják a kendert, és valami bajuk legyen. Később az ügyvédje is ezzel védekezett.

Ettől függetlenül az ausztrál férfi bűnösnek vallotta magát kereskedelmi mennyiségű marihuána termesztésében. Azt a bíró is elmondta, hogy enyhítő körülmény, mivel saját magát adta fel a termesztő, na meg az is, hogy a füvet nem árulta, hanem ételért, és munkavégzésért cserébe adta a barátainak.

A hippi közösség egy nagyon régi fű-termesztőt fog elveszíteni, na meg a 69 bokrot is megsemmisítik. Az enyhítő körülményeket is figyelembe véve később döntenek, hogy milyen büntetést kap a becsületes marihuána-barát.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás