promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így bújik el Tom Hanks a rajongók elől
Borítókép:  Mark RALSTON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Hanks mindent elkövetett, hogy senki se ismerje fel sétálgatás közben.

A színész és felesége, Rita Wilson az első olyan hírességek voltak, akik bejelentették, hogy bizony elkapták a koronavírust. Nem is rejtették véka alá a véleményüket, hogy nem volt könnyű kilábalni a betegségből, és alaposan megszenvedtek vele.

Az 1988 óta elválaszthatatlan házaspár ki is jelentette, hogy felajánlják a vérplazmájukat, hogy életeket menthessenek vele. Amíg nincsen hatásos ellenszer, addig a koronavírusból kigyógyultak vézplazmáival próbálják meg kezelni a fertőzötteket.

Mivel állnak a mozik, a forgatások, Tom Hanksnek sincs más dolga, mint feltöltődni, valamint pihenni. Ha valakivel, hát a feleségével abszolút nem tudnak egymásra unni. Igazából még annak is örültek, hogy a betegségen együtt estek át, mert nehezen bírták volna ki egymás nélkül.

Hanks és Wilson nem olyan rég a Los Angelesben, a Pacific Palisades lakónegyedben sétálgattak. Az Oscar-díjas színész nem igazán szerette volna, ha bárki felismeri, így mindent elkövetett, hogy elbújjon az emberek elől.

Hanks felvett egy napszemüveget, egy kalapot, na meg egy nagyobb kendővel is eltakarta az arcát. A járókelők előtt ez egy remek álca, de valamelyik paparazzinak feltűnt a dolog, és jöttek a fotók. Tom Hanks persze ettől még elkerülte, hogy nagyobb felhajtás legyen körülötte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás