Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bagi Iván főleg imádkozással töltötte a karantént

Bagi Iván főleg imádkozással töltötte a karantént

Színes

Bagi Iván főleg imádkozással töltötte a karantént

Színes

BTP 14:50

Nacsa Olivér humorista társa szerint az emberek nem biztos, hogy tanulni fognak ebből az egészből.

Magyarország sokat köszönhet annak, hogy ilyen szinten betartották a karantént az emberek, és így gátat szabtak a vírus terjedésének. Volt, akit megviselt, de akadt olyan sztár is, aki kifejezetten magára talált a bezártság közben.

A Sláger Téma vendége Bagi Iván humorista volt, aki a rádiós interjúban elmondta, hogy jelenleg optimista, és reméli hamar a helyükre kerülnek a dolgok. Lelkileg megviselte a járvány, de sokat imádkozott közben, ami segített neki.

„Szép lassan elkezdtem magamra találni. Van vallásos hitem, nagyon sokat imádkoztam. Furcsa volt azt látni, hogy miközben itt volt a vírus, a levegő kápráztatóan tiszta lett, nem voltak repülők, a természet pedig éledezett”

– mondta Iván, aki abszolút rátapintott a lényegre, mert olyan dolgokat tapasztalhattunk, amit már nagyon régen – például Indiában annyira kitisztult a levegő, hogy messziről is láthatóvá váltak a Himalája csúcsai, amire már 30 éve nem volt példa a helyiek szerint.

Iván elmesélte, hogy nem volt napirendje, olykor csak kóválygott, de szép lassan elkezdett magára találni. A humorista abban viszont nem igazán hisz, hogy ez az egész megváltoztatna az embereken később bármit is:

„Nem vagyok pesszimista, de nem biztos, hogy ebből mindenki tanulni fog. Most tetőzik az életigenlés, így egyáltalán nem biztos, hogy mindenki elgondolkodik majd azon, hol tart, hol tartunk. Egy azonban biztos, mindannyian emlékezni fogunk erre az időszakra.”

Borítókép: Talán Csaba/Origo