Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Extrán szerelmes képeket rakott ki Dallos Bogi és Puskás Peti

Extrán szerelmes képeket rakott ki Dallos Bogi és Puskás Peti

Színes

Extrán szerelmes képeket rakott ki Dallos Bogi és Puskás Peti

Színes

Baranyecz János 20:20

Az ország egyik legszebb párjának nevezhető Dallos Bogi és Puskás Peti, akik most szerelmes fotókkal mutatták meg a világnak érzelmeik tisztaságát.

Az X-Faktor egykori mentorai, Puskás Peti és Dallos Bogi mindketten nagyon kedvelt énekesek, és már pár hónapja együtt is élnek hatalmas boldogságban, lángoló szerelemben. A sztárpár rengeteg romantikus, bensőséges képet, és mókás, táncolós videót osztott meg az utóbbi időben a rajongókkal, és most is sikerült pár olyan fotót lőni róluk, amik megmutatják, hogy mennyire fontosak egymásnak.

„Szerelmem, szőlőm...”

– írta Puskás Peti a Piriczky Evelin által, egy kis kiruccanáson készített képek mellé, és senkit se tévesszen meg az alapból kedves szűkszavúság, hiszen a fotók többet mondanak ezer szónál is. Bogi és Peti tekintetében benne van minden, amit egy szerelmespárról tudni kell, és biztos, hogy sokaknak jó látni, hogy ekkora a harmónia közöttük.

Itt lehet megtekinteni a romantikus kis szösszeneteket, amik egy kicsit intimebb betekintést engednek az énekespár kapcsolatába:

Borítókép: Puskás Peti és Dallos Bogi / via szeretlekmagyarorszag.hu