promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Extrán szerelmes képeket rakott ki Dallos Bogi és Puskás Peti
Borítókép:  Puskás Peti és Dallos Bogi / via szeretlekmagyarorszag.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ország egyik legszebb párjának nevezhető Dallos Bogi és Puskás Peti, akik most szerelmes fotókkal mutatták meg a világnak érzelmeik tisztaságát.

Az X-Faktor egykori mentorai, Puskás Peti és Dallos Bogi mindketten nagyon kedvelt énekesek, és már pár hónapja együtt is élnek hatalmas boldogságban, lángoló szerelemben. A sztárpár rengeteg romantikus, bensőséges képet, és mókás, táncolós videót osztott meg az utóbbi időben a rajongókkal, és most is sikerült pár olyan fotót lőni róluk, amik megmutatják, hogy mennyire fontosak egymásnak.

„Szerelmem, szőlőm...”

– írta Puskás Peti a Piriczky Evelin által, egy kis kiruccanáson készített képek mellé, és senkit se tévesszen meg az alapból kedves szűkszavúság, hiszen a fotók többet mondanak ezer szónál is. Bogi és Peti tekintetében benne van minden, amit egy szerelmespárról tudni kell, és biztos, hogy sokaknak jó látni, hogy ekkora a harmónia közöttük.

Itt lehet megtekinteni a romantikus kis szösszeneteket, amik egy kicsit intimebb betekintést engednek az énekespár kapcsolatába:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás