Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jolly a rajongóival megy nyaralni

Jolly a rajongóival megy nyaralni

Színes

Jolly a rajongóival megy nyaralni

Színes

Helmeczi Benjamin 14:34

Ha eddig arról álmodoztál, hogy milyen jó lenne Jolly-val eltölteni néhány napot a horvát tengerparton, akkor ennek a hírnek biztosan örülni fogsz.

Többen is készítettek felmérést azzal kapcsolatban, hogy a magyarok terveznek-e idén nyárra nyaralást, és ha igen, akkor külföldre, vagy inkább beföldre utaznának szívesebben. Meglepő vagy sem, de a legtöbben a hazai látnivalókat, és a „magyar tengert” választanák. Jolly viszont azt a tábort erősíti, akik nem mondanának le a csodás tengerpartról és a pálmafákról.

A mulatós zenész úgy döntött, Horvátországba szervez egy nyaralást, ahová bárki vele tarthat. Az út a Bulinyaralás nevet kapta, melynek fénypontja kétségkívül Jolly és sztárvendégeinek koncertje lesz.

A zenész Facebook-oldalán olvasható kommentek alapján sokan örülnek az egyedi lehetőségnek, hiszen nem sokan mondhatják majd el magukról, hogy együtt nyaraltak Jolly-val.

Úgy tűnik, a zenész már teljesen rendbejött, korábban ugyanis alvási problémákkal küzdött, ezért a rajongóihoz fordult segítségért, hátha valakinek van egy megoldást nyújtó házi praktikája. Jolly a karanténidőszak alatt a közösségi oldalán kedveskedett a rajongóinak azzal, hogy ott énekelt nekik, emellett több új dalt és egy új lemezt is beígért.