Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

L.L. Junior végre kibékült az exével

L.L. Junior végre kibékült az exével

Színes

L.L. Junior végre kibékült az exével

Színes

BTP 20:20

L.L. Junior és Hopp Csilla félretesznek minden ellenségeskedést, ha a gyerekükről van szó.

L. L. Junior, és felesége, Kinga igazi boldogságban úsznak, mivel közös gyerekük születését várják. Közben az énekes exe, Hopp Csilla rengeteg traumán ment keresztül. Nem elég, hogy közös fiúk, Dávid elvesztését is fel kellett dolgoznia, de még gondatlanságból elkövetett emberöléssel is meggyanúsította a rendőrség.

Junior és Csilla között nagyon megromlott a viszony, de mindent elkövetnek, hogy a másik gyermekük, Laci ebből nagyon keveset érzékeljen. Úgy tűnik, hogy végre kibékültek, mivel együtt döntettek legnagyobb fiúk sorsáról. Olyan iskolába íratták be a gyermeket, ami mindkettejük számára jó megoldás.

„Bár volt számos lehetőségünk, végül egy budai általános iskolát választottunk, ahol Lacika elkezdi szeptemberben az első osztályt. Azért ez az intézmény lett, mert ez van az anyukája és a mi lakhelyünk között félúton. A közös gyermekünk heti váltásban lesz nálunk és az anyukánál, így ez a legpraktikusabb mindenkinek. Örülök, hogy megoldódott ez a dolog, nagy kő esett le a szívemről”

– mesélte a Borsnak az énekes.

Közben Kingával Junior már nagyon várja, hogy a közös gyermekük megérkezzen:

„Nagyon várjuk a kislányunkat, aki szeptember végén érkezik. Akkorra már mindenképpen az új otthonunkban szeretnének lakni”.

Borítókép: Velvet