promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő dolgot tett Demcsák Zsuzsával a férje
Borítókép:  Demcsák Zsuzsa és Krishan Dangwal / ripost.hu (Markovics Gábor)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Krishan Dangwal nem csupán a szerelmével változtatta meg Demcsák Zsuzsa életét, de olyan utakat is megnyitott előtte, amikre az egykori műsorvezető még csak nem is gondolt.

Demcsák Zsuzsa hosszú idő után, április végén összeházasodhatott szíve választottjával, Krishan Dangwallal, és azóta is kicsattannak az örömtől. Elég hosszú utat tettek meg azért, hogy hivatalossá tegyék a szerelmüket, és úgy tűnik, hogy tényleg nagy a harmónia közöttük, hiszen még az egykori műsorvezető egészségére is pozitív hatással van a kapcsolatuk.

A Hot! magazin cikke alapján írja a Blikk, hogy az autoimmun betegségben szenvedő Demcsák Zsuzsánál elég gyakori volt az alvászavar, és az ízületi fájdalom. A férje, Krishan jógaoktató, de sosem erőltette rá a dolgot, aztán egy napon mégis rászánta magát, kipróbálta, és rögtön megnyílt előtte egy új, eddig idegen világ.

„A férjem által felfedeztem, hogy a jóga sokkal többet jelent, mint ahogy azt korábban, felszínes ismeretek birtokában gondoltam: egy életstílus, egy életfilozófia”

– mondta Demcsák Zsuzsa, aki a férjének köszönhetően megismerkedett a testi, és lelki gyógyulás eddig ismeretlen módszereivel a jógán keresztül. Kiderült, hogy számára tényleg használ a dolog, hiszen azóta sokkal jobban érzi magát.

„Utána a fájdalmak elmúltak a derekamból és a térdemből, majd a pajzsmirigy-alulműködésemre alkalmazott feladatsorok hoztak sikert. Kitűnőek a vérvizsgálati eredményeim, pedig ez egy autoimmun betegség, vagyis nem gyógyítható. Az én leleteim mégis tökéletesek! Elmúltak a panaszaim, már nem fáj semmim”

– mesélte boldogan Demcsák Zsuzsa, aki jelenleg is a jógával segíti az egészségét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás