promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem sokan hiszik el, hogy Pataky Attila jóban van az anyósával
Borítókép:  Edda offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Edda frontemberétől távol állnak az anyós viccek. Attila mesélt arról is, hogy milyen kaja esett neki a legjobban a karanténban.

Nem olyan rég került adásba a TV2 Tények Plusz című műsorában Pataky Attila interjúja, amihez az énekes felesége, Orsi, és annak anyukája is csatlakozott. Itt Attila anyósa el is árulta a nagy titkot, hogy a rocker bizony híresen rendmániás.

„Attilát nem tudjuk utolérni a rendmániájával és a tisztáságával. A szekrényben élére állnak a pólók, a zoknik, az alsóneműk, minden”

– mesélte az anyós, amire a Mokkában is kitértek, mivel Pataky Attila a reggeli beszélgetős műsor vendége volt, miután elhagyta a karantént.

Az egyik riporter, Istenes László trollkodott is egyet az Edda frontemberével a felkonferálásnál:

„Példaértékű a kapcsolat Pataky Attila és anyósa között. Ez igaz, vagy elírás? Mindegy, jó, folytatom.”

– kezdett bele a beszélgetésbe Istenes.

Attila meg is jegyezte, hogy nem elírás, ezermosolyú anyósnak hívja a párja édesanyját, akit nagyon imád, még úgy is, hogy most jóval több időt töltöttek együtt a járvány ideje alatt.

„Kettő utcával arrébb van a lakása, de legkésőbb délre már ott volt. Berendeltem a nagy kajákat, és el voltam kényeztetve. Fantasztikusan főznek, a konyha varázslói mind a ketten”

– mesélte az énekes, aki kért a hölgyektől rántott levest, amit már 15 éve nem evett. Ilyen recept bizony létezik, ide kattintva meg is láthatjátok miképp készül.

„Ő az a kincs, akit nem szítja a tüzet, hanem oltja. Ez nagy különbség”

– mesélte az anyósáról Attila, aki tényleg híres a rendmániájáról.

„Igen, rendmániás vagyok, de ebben sem állunk nagyon távol egymástól, mert Orsi szintén. (…) Anyósomnak nehéz volt arról leszoktatni engem, hogy valamit megreggelizek, én sietek, ők még alszanak, és ott van a kávém, teám, valami, azt egy pillanat alatt elmosom”

– mondta a frontember, akinek nagyon hiányzik a turnézás, na meg a nagy „Edda család”, vagyis a rajongók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás