Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem sokan hiszik el, hogy Pataky Attila jóban van az anyósával

Nem sokan hiszik el, hogy Pataky Attila jóban van az anyósával

Színes

Nem sokan hiszik el, hogy Pataky Attila jóban van az anyósával

Színes

BTP 17:31

Az Edda frontemberétől távol állnak az anyós viccek. Attila mesélt arról is, hogy milyen kaja esett neki a legjobban a karanténban.

Nem olyan rég került adásba a TV2 Tények Plusz című műsorában Pataky Attila interjúja, amihez az énekes felesége, Orsi, és annak anyukája is csatlakozott. Itt Attila anyósa el is árulta a nagy titkot, hogy a rocker bizony híresen rendmániás.

„Attilát nem tudjuk utolérni a rendmániájával és a tisztáságával. A szekrényben élére állnak a pólók, a zoknik, az alsóneműk, minden”

– mesélte az anyós, amire a Mokkában is kitértek, mivel Pataky Attila a reggeli beszélgetős műsor vendége volt, miután elhagyta a karantént.

Az egyik riporter, Istenes László trollkodott is egyet az Edda frontemberével a felkonferálásnál:

„Példaértékű a kapcsolat Pataky Attila és anyósa között. Ez igaz, vagy elírás? Mindegy, jó, folytatom.”

– kezdett bele a beszélgetésbe Istenes.

Attila meg is jegyezte, hogy nem elírás, ezermosolyú anyósnak hívja a párja édesanyját, akit nagyon imád, még úgy is, hogy most jóval több időt töltöttek együtt a járvány ideje alatt.

„Kettő utcával arrébb van a lakása, de legkésőbb délre már ott volt. Berendeltem a nagy kajákat, és el voltam kényeztetve. Fantasztikusan főznek, a konyha varázslói mind a ketten”

– mesélte az énekes, aki kért a hölgyektől rántott levest, amit már 15 éve nem evett. Ilyen recept bizony létezik, ide kattintva meg is láthatjátok miképp készül.

„Ő az a kincs, akit nem szítja a tüzet, hanem oltja. Ez nagy különbség”

– mesélte az anyósáról Attila, aki tényleg híres a rendmániájáról.

„Igen, rendmániás vagyok, de ebben sem állunk nagyon távol egymástól, mert Orsi szintén. (…) Anyósomnak nehéz volt arról leszoktatni engem, hogy valamit megreggelizek, én sietek, ők még alszanak, és ott van a kávém, teám, valami, azt egy pillanat alatt elmosom”

– mondta a frontember, akinek nagyon hiányzik a turnézás, na meg a nagy „Edda család”, vagyis a rajongók.

Borítókép: Edda offical