promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fantasztikus dolog történt Tóth Gabival
Borítókép:  Tóth Gabi / via femina.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi hatalmas örömhírt osztott meg a rajongóival, hiszen hosszú idő után olyasmit talált, ami igazán boldoggá tette őt.

A népszerű énekesnő, Tóth Gabi sok időt töltött a koronavírus-járvány miatt otthoni karanténban, de szerencsére mellette volt szerelme, Krausz Gábor, és cuki babájuk, Hannaróza is, aki tavaly decemberben született meg. A sztár a szülés óta már több mint 25 kilótól szabadult meg, aminek végre érzi is a hatását, ugyanis nagy boldogság érte őt a napokban.

„Ünnep van gyerökök! Belefértem végre menő ruhákba is”

– írta Tóth Gabi, aki láthatóan tényleg nagyon örül annak, hogy talált egy fantasztikus boltot, ahol végre olyan ruhák várták őt, amik nagyon tetszenek neki, egyediek, és még jók is rá. Így ismét olyan dolgokat hordhat, amilyeneket csak szeretne, szóval tényleg van oka örömködni az énekesnőnek.

Már alapból az is szuper érzés lehetett Tóth Gabi számára, hogy hosszú idő után elhagyta az otthonát, és végre jutott egy kis ideje saját magára is. Az már csak hab a tortán, hogy ruhákat is próbálgathatott, ráadásul nagy sikerrel, hiszen most is akadt pár darab, ami új kedvence lesz a sztárnak.

Egy kis zenés divatbemutatóval is demonstrálta a dolgot, amit itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás