promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jolly nélkül is talpra tudott állni Suzy, és új dalt adott ki
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Suzy a „Mulatnak a csajok” című szerzeménnyel tért vissza, kinek örömére, kinek bánatára.

A mulatós műfaj kedvelői feszülten figyelték a történéseket, amikor Tarcsi Zoltán, azaz Jolly fogta magát, és elhagyta feleségét Királyvári Zsuzsannát, vagyis Suzyt. Azért is volt ez ennyire nyilvános, mivel a színpadon is egy párt alkottak, és imádta őket a közönség.

Jolly azóta már egy modellel, Szuperák Barbarával van együtt, míg az énekes projektjében Stipkovits Viviennel lép fel. Suzy nehezen, de tovább tudott lépni ezen az egészen.

„Már nem szeretnék beszélni Jollyról, de senkinek nem kívánom azt, amin keresztülmentem. Hónapokig sírtam, miközben vigyáznom kellett, hogy Zsuzsika ne vegyen észre semmit a fájdalmamból, továbbra is szeresse az apukáját, és el tudja fogadni ezt a helyzetet. Lefogytam, és semmihez nem volt kedvem. Több mint egy év kellett, hogy teljesen talpra álljak”

– mesélte a Blikknek az énekesnő, aki elmondása szerint készen áll egy új kapcsolatra.

Suzy bár elvolt a családi gofrizóban, ahol érezte az emberek szeretetét, de szerinte azt nem lehet visszaadni, amit a színpadtól kapott. Zsuzsanna szólóban fog próbálkozni, egy önálló albumot is kapunk tőle, amiből a „Mulatnak a csajok” már napvilágot látott.

Az énekesnőt egyre több helyre hívják fellépni, szóval úgy néz ki, hogy Suzy Jolly nélkül is a felszínen tud maradni:

„Végre önállóan boldogulni képes nőnek érzem magam, nyitott lettem az életre, sőt egy új kapcsolatra is.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás