promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sürgősen műteni kellett Erdélyi Tímeát
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Erdélyi Tímea nemrég egy interjúban számolt be róla, hogy egy olyan betegséget diagnosztizáltak nála, ami miatt azonnal meg kellett műteni.

A 36 éves színésznő számára már jóval hamarabb kezdődött meg a karantén, ugyanis az operációja utáni felépülése egybeesett a koronavírus-járvány elleni küzdelemmel.

„Picit rendhagyóbban kezdtem ezt az időszakot, mint mindenki más, mert diagnosztizáltak nálam egy betegséget, amit nagyon gyorsan orvosolni kellett. Azt mondták, a műtét előtt ne menjek sehová, nehogy elkapjam a koronavírust, mert akkor el kell halasztani az operációt. A színházak leállása előtt így bő egy héttel korábban elkezdtem a karantént. Amikor hazajöttem a kórházból, már bőven látogatási tilalom volt”

– mondta a kultura.hu-nak Tímea, akinek miután hazatért a sikeres műtét után, elsődleges feladata az volt, hogy lábra állítsa magát, hiszen nagyon szeretne már dolgozni:

„Nagyon hiányzik, hogy dolgozzam, ebből is érzem, hogy felgyógyultam. Sokkal több az energiám, mint amit képes vagyok magamtól levezetni”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Camera is rolling #hiányzott #imádooom! #worktogether

Timea Erdélyi (@erdelyitimo) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás