promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz: „Szeretnék szexuálisan kielégíteni egy rabot”
Borítókép:  Alekosz / Facebook.com (via ripost.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világból ismert Alekosz mindig is a furcsaságairól volt híres, most pedig azt találta ki, hogy rabokkal akar szexelni a börtönben, természetesen az ő érdekükben.

Alekosz már a Való Világban is kiakasztotta az embereket, azóta pedig kiderült, hogy az csak a jéghegy csúcsa volt. A valóságshow-sztár egy igazi alfahím, aki sosem fél kimondani a véleményét, még akkor sem, ha az egész világot érintő, komoly dolgokról van szó. Ötletei határtalanok, és ezt most is bizonyította egy formabontó kezdeményezéssel.

A Blikk vette észre, hogy Alekosz kirakott egy bejegyzést, amiben azt ecseteli, hogy szerinte a börtönben élő rabok társadalomba való rehabilitációjának az egyik alap feltétele, hogy a szexuális trendekkel is tisztában legyenek, ő pedig nagyon szívesen segítene nekik ebben, persze adott feltételek mellett.

„Szeretnék szexuálisan kielégíteni egy rabot. Hiszem, hogy a többségi társadalomba való visszailleszkedést nemcsak a test megtörésével, hanem annak kielégítésével is szolgálni lehet.

  • A kísérletet, a kalocsai női börtönben szeretném elvégezni. A rab kiválasztásának alapföltétele, hogy legalább kilenc éve legyen bezárva az. Ennyi idő szükségeltetik ahhoz, hogy föltétel nélkül uralkodjék el rajta a vágy.
  • A test kielégítésén túl célom, hogy az elmúlt kilenc évhez viszonyítva bemutassam számára az új szexuális trendeket, szokásokat. A kiválasztás előtt háromhét borotválkozási tilalmat rendeltetek el, mivel az aktuális szextrendek technikai bemutatása, megköveteli azt.
  • Kérem a kalocsai börtön parancsnokságát, hogy kísérleti szándékomról a rabokat tájékoztatni szíveskedjenek, látogatásom mihamarábbi időpontjáról egyeztetni értekezzenek.
  • Az intézménybenvaló ottartózkodásom, valamint a bűnözővel való együttlétem tervezett időintervalluma, 48 óra. Ezalatt az idő alatt, csak vizet kérünk”

– osztotta meg a közönséggel a gondolatait Alekosz, aki lehet, hogy csak viccel, de úgy látszik, hogy rendesen átgondolta a dolgokat. Bár azt még nem tudni, hogy a kijelentéseit milyen adatokra alapozta, de ő hisz bennük, és az a lényeg.

Itt lehet megtekinteni az eredeti kiírást:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás