Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Caramel kislánya legyőzte a leukémiát

Caramel kislánya legyőzte a leukémiát

Színes

Caramel kislánya legyőzte a leukémiát

Színes

Baranyecz János 11:11

Hatalmas örömhírrel szolgált Caramel, hiszen kiderült, hogy a leukémiás kislányának, Szofinak végre tökéletesek lettek a vizsgálati eredményei.

Az ország egyik legtehetségesebb, és legkedveltebb előadója Molnár Ferenc Caramel, aki annak idején a Megasztárral robbant be a köztudatba. Azóta hosszú utat tett meg, és rengeteg sikert ért el, de 2018-ban szörnyű hírt kapott, hiszen kiderült, hogy az akkor még csupán 3,5 éves gyermeke, Szofi akut limfoid leukémiában, vagyis csontvelődaganatban szenved.

Caramel és az egész családja a padlóra került, egy ideig el is vonult a nyilvánosság elől, ami teljesen érthető, hiszen ez egy nagyon komoly, és életveszélyes dolog, amit iszonyatosan nehéz feldolgoznia, és kezelnie egy szülőnek. A Bors viszont most észrevette, hogy hatalmas a boldogság a családban, és ez nem véletlen.

Kiderült, hogy Caramel lányán, Szofin a napokban elvégezték az esedékes csontvelővizsgálatot, aminek az eredménye tökéletes lett.

Egy kirakott videó alapján mindenki táncolt örömében, és még tortát is vettek az ünnepi alkalomra. A szülők végig hittek abban, hogy meggyógyul a kislányuk, és fantasztikus érzés lehet, hogy Szofi ilyen bátor módon, sikeresen legyűrte a betegséget. Ezek után biztos, hogy minden egyes nap lesz valami, amiért hálásak lehetnek, Caramel pedig inspirációt lelhet a boldogságban, hogy újabb slágerekkel ajándékozzon meg minket.

Borítókép: Caramel és Szofi / Facebook/Caramel (via femina.hu)