Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A magyarokhoz szólt Nicole Kidman: „Szeretlek Magyarország!”

A magyarokhoz szólt Nicole Kidman: „Szeretlek Magyarország!”

Színes

A magyarokhoz szólt Nicole Kidman: „Szeretlek Magyarország!”

Színes

Baranyecz János 07:07

A világhírű színésznővel készített interjút Návai Anikó, és kiderült, hogy Nicole Kidman egyenesen imádja Magyarországot.

Az Oscar-díjas Nicole Kidman számtalanszor bizonyította már tehetségét, gondoljunk csak például a Moulin Rouge!, Ausztrália, vagy a Más világ című filmekre. A gyönyörű ausztrál színésznő az utóbbi évtizedekben már szinte az egész világot bejárta, és úgy tűnik, hogy van okunk örüni, hiszen Magyarország különösen közel áll a szívéhez.

A Bors vette észre, hogy Návai Anikó interjút készített a karantén idején Nicole Kidmannel, amiben elég sokat beszélt Magyarországról. Többek között az is kiderült, hogy egyenesen imád nálunk lenni, tetszenek neki a matyó hímzéses ruhák, és nagyon szereti a paprikáscsirkét. A színésznő külön üzent is a magyaroknak:

„Szeretlek Magyarország! Maradjatok egészségesek, vigyázzatok magatokra, ez (a járvány) pedig hamarosan elmúlik.”

A magyar rajongóknak külön öröm lehet belegondolni abba, hogy mennyire szeret minket Nicole Kidman. Vasárnap este mutatja be a LifeTV a teljes, 12 perces interjút a színésznővel, addig is itt lehet megtekinteni a rövid kedvcsinálót:

Borítókép: Nicole Kidman / Chelsea Guglielmino / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP