Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Esküvő helyett szakítás: Hódi Pamela elárulta a kegyetlen igazságot

Esküvő helyett szakítás: Hódi Pamela elárulta a kegyetlen igazságot

Színes

Esküvő helyett szakítás: Hódi Pamela elárulta a kegyetlen igazságot

Színes

Promotions 19:01

Nemrég még az esküvőt tervezte Hódi Pamela, most azonban már megtörve beszélt arról, hogy felbontották a jegyességet Tóth Bencével. Pamela elárulta, hogy pszichológus segítségét kérte, hogy túltegye magát a történteken.

Hiába tűnt úgy, hogy Tóth Bence és Hódi Pamela között minden rendben, a koronavírus-járvány miatti összezártság felszínre hozta a problémákat, nézeteltéréseket. Így esett meg, hogy a pár esküvő helyett a szakítást „választotta”. Most Hódi Pamela a HOT magazinnak beszélt fájdalmáról, a különválás okairól – írja a Blikk Rúzs.

Mint Hódi Pamela elmondta, két és fél évük boldogságban, szerelemben telt. Mindketten úgy gondolták, hogy megtalálták azt, akivel le tudják élni életüket. Ráadásul Tóth Bence remekül kijött Pamela kislányával. 

„Bevallom, a szakításunk derült égből villámcsapásként ért, hiszen még abból sem ocsúdtam fel teljesen, hogy a karantén miatt el kellett halasztani az esküvőt. De hogy úgy hozza az élet, hogy másfél hónap alatt odáig jutunk, hogy végleg elengedjük egymás kezét, azt az első napokban képtelen voltam felfogni”

– fogalmazott.

„Bár Bence nem ért velem egyet, de szerintem ő nem állt készen arra az életre, amit én élek. Dolgozom, nevelem a kislányom, háztartást vezetek, és minden felmerülő gondot meg kell oldanom, ami talán túl soknak bizonyult a számára, így még nem állt készen a házasságra sem. Egyfajta kapuzárási pánik tört rá. Hirtelen a haverok fontosabbak lettek nálam és Natinál is, ami bár borzasztóan rosszul esett, ám felnyitotta a szemem. Úgy gondolom, hogy a barátok és a párkapcsolat között meg kell találni az egészséges egyensúlyt. Szeretném leszögezni, hogy egyikünk sem lépett félre. Hogy tönkrement a kapcsolatunk, az kettőnkön múlt”

– mesélte a magazinnak Hódi Pamela.

Hozzátette, úgy látja, hogy ha egy koronavírust nem vészelnek át, akkor a házasságuk se élt volna túl egy komolyabb krízist. Hódi Pamela most pszichológushoz jár, hogy túltegye magát a történteken.